Следва

Mario Basanov пристига за парти у нас

Директно от PR: РАПЪРЪТ GOODSLAV ВЪЗПЯ ДУПЕТО В НОВ СУПЕРХИТ (ВИДЕО)

Рапърът Goodslav, след серия лежерни хитове като „Нека бъде лято” и „Вятъра сърдит”, реши да изненада...

People of art преди 10 години

Рапърът Goodslav, след серия лежерни хитове като „Нека бъде лято” и „Вятъра сърдит”, реши да изненада феновете си с неочаквано клубно парче, кръстено напълно подходящо „Супердупе”. Както заглавието подсказва, в баунс клипа участват две уникални мацки: като глас Missher (Михаела Анастасова), а като лице и тяло - Мирослава Драганова (личен психолог на хип-хопа му).

Видеото е режисирано от Виктор Антонов, нашумял с късометражния филм „Одраскан” като оператор е Павел Павлов, а осветител - Дарррко. Крайният резултат е един от най-секси клиповете правени някога в България – с черно-бялата си визия и естетски предадена еротика, „Супердупе” се нарежда сред онези парчета, които не само се слушат, а и се гледат.



Въпреки че за самия Goodslav спомените свързани със снимките на парчето са болезнени – през първия снимачен ден африкански смок ухапва рапъра, което предизвиква смут на снимачната площадка, но за щастие Goodslav се разминава само с белег от зъбите на змията, а при следващия снимачен ден рапърът получава алергична реакция.

Ето и видеото: 



Сега обаче Goodslav може само да се смее на цялата тази история – клипът вече е готоов и прави своята премиера ексклузивно в официалния канал на лейбъла Facing The Sun във vbox7 като е посрещнат с много ентусиазъм и бурни реакции от феновете.
 

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра