Следва

Кой какво носи: Ива Екимова, Стефка Янорова и Мариана Добранова в цветя

Маги Вълчанова представи най-новия мъж в живота си

Маги Вълчанова представя най-новия мъж в живота си... 

Други преди 10 години

Красивата Маги Вълчанова отваря вратите на дома си пред колегите от HELLO! България за да представи новия мъж в живота си – тримесечния си син Андрей. В ексклузивни интервю и семеен албум с двете си слънчица – Андрей и 5-годишния Румен, Мис България 2000 споделя радостите и трудностите около второто майчинство. Как се справя Маги с трима мъже и четири кучета: „Всички вкъщи се борят за моето внимание” – разказва очарователната Маги.

В броя ще прочетем още: Специални интервю и фотосесия в дома, където Майкъл Джексън е живял между 11-ата и 30-ата си годишнина, в които Катрин Джексън разкрива най-скъпите спомени със сина си и отношенията с децата му. Как изглежда прототипът на Невърленд, кой помага на мама Джексън с отглеждането на внуците, какви са те като характер и как живеят без баща си.

Теодора Духовникова говори откровено за ролята си на майка, за отношенията с двете си дъщери, за приликите и отликите с героинята си Божура от "Дървото на живота". Сбъднала ли е детските си мечти красивата актриса, откъде се зарежда с позитивизъм и сила и какво е отношението й към благотворителността: „Следвам знаците и сърцето си” – с усмивка на лице разкрива Теодора.

HELLO! България! пазара от утре, 17 октомври  

More Други