Следва

Тайните за съблазняване на Ким Кардашян - директно от Instagram

Кой какво носи: Ива Екимова, Стефка Янорова и Мариана Добранова в цветя

„Пуснахме духа от бутилката!“ – обяви проф. Андрей Пантев по време на провелата се снощи премиера на... 

Други преди 10 години

„Пуснахме духа от бутилката!“ – обяви проф. Андрей Пантев по време на провелата се снощи премиера на сборника с разкази "Истории от бутилката", чиито съставител е известната астроложка Мариана Добранова.

„Събрах предимно хора, които не са известни с това, че пишат, а по-скоро с факта, че имат какво да кажат, освен с обичайните си изразни средства, и с перото си. Мисленето е дефицитен процес, а имената, които ще видите, разгръщайки страниците, със сигурност го владеят“ – обясни замисъла си съставителката и издател на книжката Мариана Добранова.

Авторите на разказите споделиха със събралите се свои приятели и колеги от артистичните, музикални и интелектуални среди преживяването да влязат в ролята на писатели. „Като човек, който си изкарва хляба, изричайки чужди думи, да намеря и напиша своите, беше изключително вълнуващо“ – каза талантливата Стефка Янорова, а чаровната Ива Екимова благодари на вдъхновението, което превръща крехкото ни битие в живот, поставя го в мислите на хората и го отразява в мечтите на четящите.

Иначе на снимката виждаме трите дами в особен стилистичен избор за средата на есента. И при трите е силно застъпен цветния елемент, като при актрисата и астроложката той е съвсем буквален, съответно цветно принтирана блуза и дънки и цветно принтирана къса рокля. Докато при ПР-специалистката е надделял изборът на детайл, в случая едро текстилно цвете в розово, кореспондиращо на бледия тон на полата.

Иска ни се да попитаме вас, ако трябваше да отидете на премиера на сборник разкази, кой стилистичен избор от трите бихте предпочели: на Стефка, Ива или Мариана.

В анкетата!  

Анкета

Ако трябваше да отидете на премиера на сборник разкази, кой стилистичен избор от трите бихте предпочели?

More Други