Следва

Четиво в четвъртък: "Първа равносметка след апокалипсиса" на Фредерик Бегбеде

Секс-шоу на о. Пукет травмирало Риана

Секс-шоу на о. Пукет травмирало Риана...

People of art преди 10 години

В Тайланд беше арестуван собственикът на заведение, в което има еротично шоу. Проблемът се появил, тъй като в заведението попаднала певицата Риана, която описала в Туитър какви чудеса видяла по време на шоуто. Властите на о. Пукет арестуваха Варуню Джормуанг, собственикът на бар Сийзън в гр. Сой Бангла по обвинение, че действал без лиценз.

Всъщност ето какво написа на своите 32 млн. приятели в Туитър Риана: "Или не съм била на себе си миналата нощ, или видях как тайландка извади жива птица, две костенурки, ножчета за бръснене, изстрелваше стрелички и топчета за тенис на маса и всичко това чрез своята .....".



След като описва, че перата на птицата били почти напълно мокри, Риана продължава да разказва за подвизите на неизвестната тайландска майсторка, която определено е използвала детеродните си органи не съвсем по предназначение. Певицата, чието поведение на сцената определено не е като на монахиня, твърди, че останала "травмирана" от видяното.

След ареста на злощастния собственик на заведението представител на местните власти казал пред АФП, че оттук насетне отношението към съдържанието на шоу програмите ще бъде по-стриктно.



По време на същата си почивка на острова Риана донесе лош късмет и на други двама души. На 20 септември тя пусна пак в Туитър снимка, на която се вижда как на дясното й рамо се е разположил примат от рода на лемурите, представителите на който вид се водят за застрашени от изчезване. Певицата пусна кадъра с текст: "Я вижте кой ми нашепва неприлични думички?". Само че фотото предизвика буря от негодувания сред природозащитниците и тайландските власти арестуваха двама души, които експлоатирали примата като го предоставяли срещу заплащане на туристи за снимки за спомен, пише БГНЕС.

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 6 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра