Следва

Това не беше правила: Кейт Мос е новият редактор Мода във Vogue

Бижутата на Елизабет Тейлър в изложба на Bulgari

Едва ли холивудската легенда Елизабет Тейлър има по-запомняща се роля от превъплъщението си в египетската... 

All fashion преди 10 години

Сред най-запомнящите роли на легендата Елизабет Тейлър без съмнение е тази на египетската владетелка Клеопатра, където си партнира с една от големите си любови - Ричард Бъртън. Всички знаем, че това е емблематичен филм за историята на киното, не само заради перфектния актьорски тандем, но и заради изобилието на прекрасни бижута, с които е окичена Тейлър по време на снимките. 

В чест на 50-тата годишнина от заснемането на лентата за Клеопатра модната марка Bulgari създаде специална уникална луксозна колекция бижута, наречена Diva, вдъхновена от стила на холивудското величие. Колекцията, освен разкошни, неприлично скъпи бижута, включва и чанти и слънчеви очила, които съчетават очарованието на незабравимите филмови диви от миналото като Клаудия Кардинале, Моника Вити, София Лорен и Анита Екберг.



Индивидуалната цена на всяко бижу е между 14 и 84 хиляди щатски долара.

Колекцията на Bulgari, която стартира началната си презентация от Сан Франциско, носи изцяло духа на Елизабет Тейлър. Бижутата са пищни и впечатляващи, невъзможно е да не бъдат забелязани. Изложбата е кръстена: “The Art of Bulgari: La Dolce Vita and Beyond”. Експозицията съдържа и автентични бижута на Лиз, както и други интересни находки, които не са показвани публично досега.




 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 1 ден

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.