Следва

Ума Търман е музата на новия календар на Campari за 2014

Това не беше правила: Кейт Мос е новият редактор Мода във Vogue

Кейт Мос e въздесъща: разкошният рус супермодел успява да прави фотосесии и кампании, при това по много... 

All fashion преди 10 години

Кейт Мос e въздесъща: разкошният рус супермодел успява да прави фотосесии и кампании, при това по много, активно посещава всякакви партита, създава колекции... Можем да изброяваме още дълго, на по всичко личи, че 39-годишната звезда просто не може да седи без работа. Съвсем прясна дойде новината, че Кейт е решила да се присъедини към екипа на британския Vogue, като заеме длъжността гост-редактор Мода.

За миналите две десетилетия и половина, откакто се развива кариерата на Мос, тя е украсявала корицата на известното издание сакралните 33 пъти. И никак не е учудващо, че ръководството на изданието предлага този пост именно на Кейт: Тя ще стане редактор и ще се присъедини към останалата част на екипа. Предстои й да работи със стилисти, фотографи и модели.

От прес-офиса на изданието съобщават, че плодовете на редакторската работа на Кейт ще бъдат публични през пролетта, като не се посочва конкретен брой. По думите на самата манекенка, това за нея ще е уникален опит, защото никога преди не се е занимавала с нещо подобно.

Припомняме, че през пролетта на 2014 година светът ще види и новата капсулна колекция на Topshop, създадена в сътрудничество с Кейт Мос. Работата на модела с този бранд датира от 2005-а година. До този момент са създаден общо 14 колекции, всяко от тях - много успешна. Което още веднъж доказва, че звездата притежава изключително чувство за стил и по всяка вероятност новата й длъжност ни най-малко няма да я затрудни.  

More All fashion