Следва

Партито трябва да продължи: Парис Хилтън за Тери Ричардсън

"Little ADAM": Една малка искра довежда светкавицата на Opel на игралната площадка

Opel ADAM вече и за деца: Шампионът на Opel по лайфстайл и индивидуализация се предлага вече и във версия... 

All About Life преди 10 години

Миниатюрна версия на шикозния градски модел на Opel прави малчуганите щастливи

Opel ADAM вече и за деца: Шампионът на Opel по лайфстайл и индивидуализация се предлага вече и във версия ‘Little ADAM’, която представлява миниатюрно издание, предназначено за игралните помещения и площадки. Opel ‘Little ADAM’ е наистина много впечатляващ и е много добро копие на пълноразмерния модел, решен в яркожълто с черни детайли и бели спортни джанти.

Дизайнерският екип на Opel ADAM от дизайнерския център на марката в Рюселсхайм си е поиграл допълнително с вдъхновяващите форми на ADAM и са създали този открит Little ADAM за най-младата аудитория. Не се изискват нито шофьорска книжка, нито детско столче.


“Little ADAM е супер добър. Мога да го карам с пълна газ около всекидневната и да се надпреварвам с приятелите ми на игралната площадка”, сподели четиригодишният Тим: “Свободен съм като птица!”

С новият ‚Little ADAM’ шикозният градски модел на Opel още веднъж доказва, че е истински шампион по индивидуализацията, както за мама и татко, така и за тяхното младо поколение.

Произведен от Ferbedo, германска компания със 113-годишна традиция на специалисти в производството на детски автомобили, Little ADAM е с тегло 5 кг, с размери 725 x 295 x 380 мм и се задвижва от изключително екологична двигателна система, основана само на мускули.

Той е изработен от материал с най-високо качество и устойчивост на вода. За тази количка не може да се поръча отличителния за модела звезден таван, но за сметка на това тя предлага безкрайни забавления на закрито и открито.

Малкият ADAM се продава само за 74.99 евро (с ДДС в Германия) в дилърствата на Opel или през интернет тук>>>
 

More All About Life

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 4 часа

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 4 часа

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.