Следва

Moschino - Коланът

Майли Сайръс посочи Марк Джейкъбс като гуруто на новия й елегантен стил

Майли Сайръс се превърна от невинна и чиста Дисни-тийн в пънкaрско езико-въртящо-полу-нудист-парче. Движенията й... 

All fashion преди 10 години

Майли Сайръс се превърна от невинна и чиста Дисни-тийн в пънкaрско езико-въртящо-полу-нудист-парче.

Движенията й с огромната ръкавица с пръст и странното и поведение върху гигантското гюлле накараха света да се чуди: „Опасна ли е Майли за жените“. Но, промяната в стила й дава основания да си задаваме още много други въпроси. Кой е мозъкът зад промяната? Дали е цял екип от стилисти, които брейнстормват как да изглежда следващата Майли, за да шокира света? Или всичко това е дело на самата невинна Майли?

В интервю за списание Hunger, Майлс споделя, че Марк Джейкъбс е човекът, който отваря очите й за добрата мода и я спасява от блещукащите якета и каубойски ботуши. На въпроса, как нейният стил е еволюирал от Хана Монтана до това, което виждаме днес, тя казва:

„Аз работя много с Marc Jacobs. Той някак ме въведе в модата, още когато когато бях на 16, оттогава съм все около него и се уча от него. Той ме вдъхнови и сега смятам, че най-важното е просто да си заобиколен от правилните хора."

И още:
"Също като видеото на „Wrecking Ball” или „Can't Stop” - има части от него, които, разбира се, са за зрялата публика, но има нещо много незряло във видеото, просто защото партито е толкова нелепо. Винаги трябва да има баланс, Ин-Ян. Или „Wrecking ball” - секси и силна. Според мен модата трябва да бъде такава и чувствам, че Марк се справя с това много добре.“

А пък ние смятахме, че ако има един човек, отговорен за промяната, то той е този, който на практика отряза дългите й Дисни къдрици. Но Марк и Майли са добра модна двойка.



Майли носи на Met Ball галавечерта рокля на Марк Джейкъбс, тя е редовно на първите редове в Ню Йорк на ревютата му. Наскоро Марк пусна тениски с нея (гола, разбира се), за да промотира кампанията против рака на кожата.

В инетрвюто Майли също така разкрива подробности за видеото на Wrecking ball, за работата си с Бритни, и нещата, които прави, за да провокира. За стила си тя казва, че се опитва да балансира между женственото и пънка. „Харесва ми да имам пънкарски вид, дори и да нося Louboutin.

Трябва да намерите правилните дизайнери, които да знаят как да смесват стилове.“ Нататък в интервюто тя споделя, че се забавлява с модата: „Както модата, така и всичко друго не трябва да се взима твърде насериозно, модата е начин да се себеизразяваш и да определиш как хората да те възприемат.“  

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 3 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 22 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.