Следва

5 въпроса за маникюра на есента към Сара Джои Браун - официален трейнър на O.P.I

Устните ни харесват така – ярки и матирани като през пролетта

Открояват се като тренд още с първите дефилета от Седмиците на модата в Ню Йорк – при Prabal Gurung са... 

Hair преди 10 години

Открояват се като тренд още с първите дефилета от Седмиците на модата в Ню Йорк – при Prabal Gurung са бледо розови или в цвят корал, при Altuzarra – червени, но тъмни, при DKNY и Rag&Bone – с цвят на узрял домат, лилави – при Nicole Miller, ръждиви – при Helmut Lang. Общото между тези устни, които не можеш да не забележиш, е, че яркостта им се харесва матирана, без гланц, а текстурата им прилича на нарисувана с молив или пастел.

И въпреки че на пролетта й отива малко блясък, матовото червило е великолепен бюти трик, който слага акцента точно на устните, но без те да натежават над всичко останало. Достатъчно би било да добавим на такъв цвят само деликатна спирала на клепачите, малко руж, близък до тона му, и красива, лъскава коса. Естествено, задължително е това червило да е върху също толкова добре матирано лице, иначе ще се изгуби.

Красивото изобретение на грим артистите бекстейдж стои добре на всеки цвят кожа, а приглушената му яркост е чудесна и в зимния макияж.

Представяме си тези устни на палто в неутрален цвят или много базов – черно, бяло, как разчупват монохромната визия или работния костюм.


DKNY


DKNY


 Prabal Gurung


 Prabal Gurung


Altuzarra


Altuzarra


Rag&Bone


Rag&Bone


Nicole Miller


Helmut Lang

More Hair