Следва

Треска за слънце - Seven Seconds & Luella

Бутик Trend Box

Във всеки град има няколко задължителни места, които трябва да се посетят. Някой театър, арт книжарница, ресторант с...

Shopping преди 15 години

Във всеки град има няколко задължителни места, които трябва да се посетят. Някой театър, арт книжарница, ресторант с изискана кухня, романтично кафене, парк или паметник.

А защо не бутик?

Бутик Trend Box е едно от местата в София, където ще намериш голяма част от дрехите, снимани в български модни списания, от години се помещава на бул. Витоша 56.
Първоначално стартира с Prada, Paul Smith, Bally, Moschino, сега в него има още Armani Collezioni, Valentino R.E.D, See by Chloe, John Galiano.





От миналата седмица Trend Box се премести в обширен двуетажен бутик в сградата на хотел "Sheraton Balkan hotel Sofia", където вече помещават и други луксозни бутици -LongChamps, D&G, а скоро отваря Ermano Scervino.

Луксозният бутик е на два етажа, с отделно помещение за чанти и аксесоари. На първия етаж се помещават официалните дрехи от марките, на минус едно се намират младежките линии на водещи френски и италиански марки.





Целият бутик е издържан в минималистичен стил, с използвани метал, стъкло и дърво. Особено впечатление правят двата барокови стола и огромният полилей. Хубав повод да се сдобиеш с още едни обувки е да отидеш до новия адрес на Trend Box.


More from View Sofia

More Shopping