Следва

Мара Белчева - весталката на българската поезия

НАГРАДА #1: Кой спечели четири билета за театралната постановка Хората от ОЗ в Театър 199

„Във влюбването, за разлика от всички останали емоционални състояния, има и надежда. В страстта има...

Events преди 10 години

4 билета за предсточщата постановка "Хората от ОЗ" на 22 октомври, вторник от 19.30 часа, любезно предоставени от Театър 199

режисура: ГАЛИН СТОЕВ
участват: ЦВЕТАНА МАНЕВА, АТАНАС АТАНАСОВ, ВЕЖЕН ВЕЛЧОВСКИ, СТЕФАН ВЪЛДОБРЕВ и РАДЕНА ВЪЛКАНОВА
сценография: ЮЛИЯН ТАБАКОВ
музика: САША КАРЛСОН

„Да говорим спокойно за любовта е лукс.”

„Във влюбването, за разлика от всички останали емоционални състояния, има и надежда. В страстта има отчаяние. В обичта – няма страх.”



„Единственото нещо, което не се съобразява със старостта, е любовта. Може да те сполети винаги, без да й пука дали е уместна. Любовта е много нетактична.”

„... Градът ни е много грозен, затова е поносим. Нас красотата ни убива. Усетих го, когато бях в Рим. Толкова е красиво, че можеш да паднеш и да умреш. Казандзакис казва: „Безмилостна е красотата, не ти я гледаш, а тя те гледа и не прощава.”



„В театъра, скъпи мой, всеки тенекиен човек има шанса да открие сърцето си... „

Из „ Хората от Оз”

4 билета за предсточщата постановка "Хората от ОЗ" печели Пламен Пенчев Стамев.

Честито!


 

More from View Sofia

More Events

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 1 седмица

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 1 седмица

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?