Следва

Love to quote: 7 зареждащи "Сексът и Градът" цитата за по-богата седмица

Нюйоркският дом на Грейс Кели излезе на пазара срещу 48 милиона

Цял набор от Upper East Side къщи, които актрисата, превърнала се в принцеса някога е обитавала, са...

All About Life преди 10 години

Ако искате да живеете като Грейс Кели трябва да си плащате царски.

Цял набор от Upper East Side къщи, които актрисата, превърнала се в принцеса някога е обитавала, са пуснати на пазара за 48 милиона долара. Според брокерите обаче ще са нужни още поне 10 милиона за ремонт.

В 100-годишните постройки на 51-53 East 73 Street в момента са разположени домовете на лекари, има различни офиси и апартаменти. Чрез продажбата, брокерът Сергей Милиан се надява да привлече купувач, който да възстанови сградата в първоначалния й еднофамилен вид.

„Трудно е да се намери толкова голямо празно пространство в Манхатън в момента,“ казва Милиан пред New York Daily News. Градските сгради в момента са пет етажни, но могат да се добавят още три, ако трябва. Между двете сгради имотът има 12 хиляди квадратни метра пространство.



Милиан посочва, че адресът на Upper East Side ще бъде перфектен за консулство или банка.


Сергей Милиан

Към имота интерес вече проявиха дизайнерът Стив Мейдън, таксиджията, превърнал се в милионер – Тамир Сапир, главният изпълнителен директор на Народна застрахователна компания на Китай и някои руски олигарси.

Освен Грейс Кели, бивши жители на къщата са милиардерът Джордж Сорос, певецът Хари Белафонте и бившят вицепрезидент на Щатите - Нелсън Рокфелер.


Грейс Кели


Хари Белафонте


Стив Мейдън 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 6 дни

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 5 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 5 дни

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.