Следва

Часът на истината настъпва в епизод 6 на „Дървото на живота“

Кое е това момиче?

До скоро тя бе малко позната, но нещата бързо се промениха. Казва се Лупита Нионг’о и целият свят се е...

People of art преди 10 години

До скоро тя бе малко позната, но нещата бързо се промениха. Казва се Лупита Нионг’о и целият свят се е вторачил в нейната къса афро прическа и тяло на газела.

Кенийската красавица е на прекрасните 30 години, но първите й крачки в голямото американско кино са в нашумелия филм на Стийв Маккуин 12 Years A Slave, с премиера през 2013-та. Лентата получава изключителни отзиви след прожекцията й на филмовия фестивал в Торонто това лято и въпреки че до Оскарите остават цели четири месеца и половина, точно името на Нионг’о се спряга за престижна награда.

Да си партнираш с Майкъл Фасбиндър и Брад Пит съвсем не е лека задача, особено като се има предвид, че Нионг’о е получила ролята веднага след завършването си в Йейл през 2012, но Лупита дава гаранции, че се е справила блестящо с ролята на робинята Патси в историческата драма на Маккуин.

Филмът разказва историята на свободен чернокож мъж през 19 век, който, в търсене на работа, с измама, отново е продаден в робство.

Освен екранът, Лупита я обича и червеният килим. Яркият грим е нейната емблема, а коктейлните й рокли са винаги секси. На премиерата на филма 12 Years A Slave в Торонто актрисата се появи в умопомрачителна бяла рокля на Прада със златисти акценти. След последвалия фешън хит Лупита продължи да е на гребена на модната вълна и по време на модната седмица в Париж, където бе забелязана на първите редове до звезди като Лена Дънам и Мишел Докери, облечена в къса, електриковорозова рокля на ревюто на Miu Miu.



Очевидно Лупита е спечелила силното одобрението на Миуча Прада, тъй като на премиерата в Ел Ей тази седмица бе облечена с бяла рокля на ярки принтове от пролетно-лятната колекция на Prada. Закачливият й грим перфектно допълваше избора й на тоалет.



Извън червения килим гардеробът на Лупита е не по-малко интересен. Тази седмица по време на прегледа на отделни серии от сценария в Холивуд звездата бе оставила принтовете да говорят сами за себе си. Облечена във флорална рокля на Erdem, малко по-късно актрисата я замени за къс черно-жълт вариант, забележете, отново Prada.



Филмът „12 години в робство” е с премиери по целия свят, очакваме скоро да го гледаме и на родния екран

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра