Следва

ELLE награди холивудските красавици Марион Котияр и Рийз Уидърспун

Вече е официално - Ким Кардашян и Канйе Уест се сгодиха шумно

Вчера, както всички знаем, бе 33-ят рожден ден на Ким Кардашиян и светът тръпнеше в очакване на...

Други преди 10 години

Вчера, както всички знаем, бе 33-ят рожден ден на Ким Кардашиян и светът тръпнеше в очакване на екстравагантния подарък от Канйе Уест. Вместо това, той направи най-романтичния жест от всички: поиска ръката й.

E!News споделят, че специално за събитието Канйе наел целият AT&T Park в Сан Франциско и предложил брак на Ким пред семейството й. Разбира се, рапърът е подкрепил думите си с безупречен пръстен с 15-каратов диамант от Lorraine Schwartz. И ако бижуто не говори достатъчно силно, то екранът с думите „МОЛЯ ТЕ, ОМЪЖИ СЕ МЕН!” трябва да е бил достатъчно красноречив.



По думите на E!News събитието е било изключително романтично, като оркестър от 50 души е бил нает, за да свири парчето на Лана дел Рей „Yound and beautiful”, последвано от песента "Knock You Down” на Кание, Кери Хилсън и Ни-Йо. Намирали се разбира се, и фоеверки и свещи, плюс цялата фамилия Кардашиян, с изключение на най-скорошния й член-бебето Норт.

След подобно предложение можем само да си фантазираме какво ли ще бъде сватбеното тържество!

Може би си спомняте, че и Крис Хъмфрис предложи брак на Ким с пръстен на Lorraine Schwartz, чийто диамант бе 20,5 карата. Бижуто струваше близо 2 милиона долара, тоест по около 30 000 долара за всеки ден от техния 72-дневен брак. Добра сделка, нали!?


 

More Други