Следва

Цвети Пиронкова се оттегля от тениса!

Нови снимки от календара на БИОНСЕ, още по-секси визии за Herring & Herring

Тя е силна и еманципирана. Увереността й личи от километри, а сексапилът й не може да остави равнодушен почти никой...

People of art преди 10 години

Тя е силна и еманципирана. Увереността й личи от километри, а сексапилът й не може да остави равнодушен почти никой. Жена в пълния смисъл на думата, напълно заслужаваща да краси дома ни всеки месец от 2014 г.

Бионсе пусна едноименен календар, ставайки героиня на 12 великолепни фотоса, преди седмица, а след като в мрежата се появиха първият кадър и обложката, тя отново подразни сетивата и загатна как ще изглежда показвайки част и от останалите си визии.

Би е съблазнителна за тандема Herring & Herring, в който влизат Димитри Шебланов и Джаспър Карлсън, и е заснета в поредица от великолепни кадри, които напълно отговарят на същността й на гореща дива!









Според нас най-хубавото от всичко това е, че срещу 10,60 евро всички, които обичат Бионсе могат да прекарат цялата година с нея чрез официалния й календар, а това си е наистина голяма привилегия.


 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра