Следва

Броени дни до премиерата на новия албум на Рут

Цвети Пиронкова се оттегля от тениса!

Цвети Пиронкова се оттегля от тениса...

People of art преди 10 години

 "Смятам да си взема малко по-дълга почивка след Турнира на шампионките и да осмисля представянето си", каза Цветана Пиронкова.

Цвети даде пресконференция преди началото на Турнира на шампионките, където коментира настоящата си позиция в световната ранглиста, както и бъдещите си планове за подготовка.

"Ясно ми е, че падам в ранглистата, но това не ме притеснява. Дори и да се налага да играя квалификации, имам опит в това и не ме плаши. Приемам това като нещо нормално. Не мога да кажа, че съм доволна от сезона си до момента, тъй като повечето турнири, които изиграх завършиха със загуби още в началото. Такива моменти има в кариерата на всеки един спортист. Бях много мотивирана в началото на годината. Имах и няколко силни турнира, които са добрите ми постижения този сезон. Не искам да се оправдавам, но си имам причини за слабото представяне. Осъзнавам причините и работя върху това да ги отстраня. Не съм тренирала през живота си толкова много, колкото миналата година след Турнира на шампионките. Тогава излязох от много добър сезон и прецених, че е моментът да натисна. Не се получи, но за мен няма драма и продължавам напред. Опитвам се да се отпусна и да си направя равносметка за годината. След Турнира на шампионките ще си дам малко по-дълга почивка, за да осмисля нещата. И след това ще реша кой ще е следващият ми турнир и как ще продължа", каза Пиронкова.

Шушука се, че Цвети е решила да обърне внимание на своя дългогодишен приятел Мишо по време на своята почивка, чаровната тенисистка дори сериозно се замисля да се задоми и да има дете, което според запознати е и основната причина за отеглянето и от тениса.

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра