Следва

Безценен търг

Треска за слънце - Seven Seconds & Luella

Да избираш бански в бутик, в който има 200 различни модела, e също толкова трудно, колкото да намериш игла в купа...

All fashion преди 15 години

Да избираш бански в бутик, в който има 200 различни модела, e също толкова трудно, колкото да намериш игла в купа сено. Ние успяваме да се измъкнем от трудната ситуация с ясна визия, че банският тази година е цял или от две части с красиво изрязано горнище и плътна долна част.

Най-изобилното съсредоточие на много костюми за плаж на едно място е в Seven Seconds. В магазините, разположени на топ локации в София (виж в Адреси) можеш да избираш между марки като: Lacroix, Parah, Emamo, Blugirl, Cotton Club, Kenzo и още. Повечето модели са лимитирана бройка и когато твоето C 70 свърши, край! Така че побързай!




На снимката: Бански костюм Blugirl, магазин Seven Second, Mall of Sofia, 369 лв. Очила Bernhard Willhelm, бутик AIMS-G, 225 лв.

Що се отнася до подходящи очила, изборът пак не е лесен. Linda Farrow е английската марка, която превзема света с минути. Очилата са с безкомпромисна защита и алтернативен дизайн. Линията Luella често кани вдъхновението на млади автори като Matthew Williamson и Bernhard Willhelm, който стартира първа колекция през 1999 год. Linda Farrow Vintage пък от няколко години продава големите стъкла и plastic рамки. Имат добър прочит на модела Wayfarer в розово, червено, синьо.

За щастив марката е в България от преди година, заради бутик AIMS-G.

Заобичахме комбинацията на Blugirl бански на слънчогледи и прекрасни очила Luella с перфорирано в рамката сърце - изглежда секси, ретро и много красиво, особено на живо върху Хриси.

Фотосесията се случи в един горещ понеделник в градината на мароканския ресторант Annete на ул. Ангел Кънчев. На снимките е Християна Вучева от Visages, чието портфолио само за половин година събира участия в най-добрите български списания.

Треска за слънце - Emilio Pucci & Leonardo

Треска за слънце - Triumph

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 7 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.