Следва

Безценен търг

Треска за слънце - Seven Seconds & Luella

Да избираш бански в бутик, в който има 200 различни модела, e също толкова трудно, колкото да намериш игла в купа...

All fashion преди 15 години

Да избираш бански в бутик, в който има 200 различни модела, e също толкова трудно, колкото да намериш игла в купа сено. Ние успяваме да се измъкнем от трудната ситуация с ясна визия, че банският тази година е цял или от две части с красиво изрязано горнище и плътна долна част.

Най-изобилното съсредоточие на много костюми за плаж на едно място е в Seven Seconds. В магазините, разположени на топ локации в София (виж в Адреси) можеш да избираш между марки като: Lacroix, Parah, Emamo, Blugirl, Cotton Club, Kenzo и още. Повечето модели са лимитирана бройка и когато твоето C 70 свърши, край! Така че побързай!




На снимката: Бански костюм Blugirl, магазин Seven Second, Mall of Sofia, 369 лв. Очила Bernhard Willhelm, бутик AIMS-G, 225 лв.

Що се отнася до подходящи очила, изборът пак не е лесен. Linda Farrow е английската марка, която превзема света с минути. Очилата са с безкомпромисна защита и алтернативен дизайн. Линията Luella често кани вдъхновението на млади автори като Matthew Williamson и Bernhard Willhelm, който стартира първа колекция през 1999 год. Linda Farrow Vintage пък от няколко години продава големите стъкла и plastic рамки. Имат добър прочит на модела Wayfarer в розово, червено, синьо.

За щастив марката е в България от преди година, заради бутик AIMS-G.

Заобичахме комбинацията на Blugirl бански на слънчогледи и прекрасни очила Luella с перфорирано в рамката сърце - изглежда секси, ретро и много красиво, особено на живо върху Хриси.

Фотосесията се случи в един горещ понеделник в градината на мароканския ресторант Annete на ул. Ангел Кънчев. На снимките е Християна Вучева от Visages, чието портфолио само за половин година събира участия в най-добрите български списания.

Треска за слънце - Emilio Pucci & Leonardo

Треска за слънце - Triumph

More All fashion