Следва

Риана за River Island. Пълната ФИНАЛНА колекция с цени

Всички носят - Умопомрачителните ботуши до над коляното

Всъщност високите до над коляното ботуши никога не са били съвсем и напълно вън от първите модни редици, но е...

All fashion преди 10 години

И това е толкова модно и секси оправдано!
Тези ботуши са най-омагьосващият есенен аксесоар и който твърди обратното, значи нищо не разбира.

Без значение дали са черни, от плътна и лъскава кожа, или бежови, от мек като пух ултралуксозен велур. Дали са с много, болезнено висок ток или по-оскъден, дебел и стабилен такъв, или съвсем без ток. Без абсолютно никакво значение дали са опънати по крака ни докато омайваме най-важния мъж в живота ни в този момент, или се усмихваме на света, повели малкия си принц или принцеса на разходка. Или пък сме останали насаме с "тях" и дебелия ласкав пуловер, просто така, да си помълчим - те са наистина ужасно вълнуващ елемент от гардероба, респективно от стила.

Особено много от гардероба и стила на студените дни и нощи на 2013/2014 и най-вече на същата тази омайна есен, която ни заобикаля в последните дни. Защото, признаваме, разточително дългите ботуши са по-скоро есенен, отколкото съвсем зимен тренд.

Ултрависоките чизми са абсолютен must-have този сезон, носят ги всички, вижте само поредицата прелестни създания от женски пол в нашата снимкова извадка - Миранда Кер, Оливия Палермо, Даян Крюгер, Рита Ора, певицата Лана Дел Рей, Ким Кардашян, стрийт икони като Елена Перминова и Ханели Мустапарта. И те, като нас, очевидно са сложили чифт от тези на първа позиция в шопинг-листа си. В редицата на най-предпочитаните чифтове пък се подреждат като войници тези, излезли от чевръстите ръце на майстори като Christian Louboutin, Chanel, Balmain, Celine, Pucci, BCBG Max Azria, Ralph Lauren, Donna Karan и Phillip Lim - всички до един с умопомрачителни предложения за Есен/Зима 2013.


Даян Крюгер


Елена Перминова

Всъщност високите до над коляното ботуши никога не са били съвсем и напълно вън от първите модни редици, но е имало времена, когато са били далеч от изключително приятната си масовост, както се случва сега, когато директно можем да говорим за Голямото им завръщане.

Най-добрите "съотборници" на подобни капризни за носене ботуши са всички герои и героини в гардероба ни, но най-много мини полите, роклите тип тениска, както и дългите, свободни туники с колан в талията. "Обичат" ги и клиновете, тесният деним, кожените палта, всички екзотични шарки, първокачественото кашмирено трико, дори чорапогащникът, от който иначе сме се научили да страним.

Страшно тренди са и най-различните капси и катарами, както и нестандартните цветове като лила например, приложени върху нахален чифт като този.

Кой как избра да ги носи, показваме в този материал, и бързаме да зададем въпроса: Вие бихте ли сложили ботуши над коляното или Не (в анкетата най-долу). Като правим и уговорката - не дали в момента имате, а дали бихте носили, ако имахте.

Отделно утре очаквайте най-жестоките ботуши до над коляното, които може да си "причини" човек, като просто си ги купи. А след това и Най-добрите им "приятели", т.е. ако вече имаме чифт, с какво да го носим през есента и чак до първия сняг.


Миранда Кер


Оливия Палермо


Рита Ора


Тайлър Томази Хил


Ханели Мустапарта


Риана


Ким Кардашян, Лана дел Рей

И още:










 

Анкета

Вие бихте ли сложили ботуши над коляното?

More All fashion