Следва

Ексклузивно! Ивент Зона с книга за Маестро Мориконе!

Обичта на известните: Мики Рурк и Настя Макаренко

61-годишният актьор Мики Рурк и гаджето му Анастасия Макаренко попаднаха в...

People of art преди 10 години

61-годишният актьор Мики Рурк и гаджето му Анастасия Макаренко попаднаха в обективите на папараците по време на разходка в западен Холивуд миналата седмица. Влюбените бавно се движат около избраното за хапване кафе и, сядайки, предпочитат да останат на улицата, независимо от дъждовния вид на времето.

Скоро към звездната двойка се приближават двама полицаи и тъкмо таблоидните фотографи да решат, че звездата е уличен в нарушение на закона, се оказва, че причината за намесата им е по-прозаична: служителите на реда нарушили покоя на двойката само за да изкажат уважението си и да стиснат ръката на известния актьор. След "провала" снимки не се появяват, за горното свидетелстват очевидци.

Така или иначе, ако самият Мики няма проблеми със закона, то неговите герои обичайно имат, и то много. Следващата година на екрана ще излезе продължението на страхотния филм на Робърт Родригез и Франк Милър "Град на греха 2", в който Рурк отново влиза в образа на Марв - мъжът, решен на всичко, за да се саморазправи с убийците на единствената жена в живота му, която го е обичала - и можем да сме уверени, че стълкновенията на персонажа му с полицейските органи ще са безбройни.



Но, да се върнем на любовта: Мики Рурк има връзка с красивата Анастасия от вече 4 години и малко. «Чудовището», както ласкаво го наричат журналистите, се среща с Настя Макаренко, модел от Русия, докато избира момичета за фотосесия. Фотографиите на Настя радват не само очите му. В душата на актьора нещо възниква и то с конкретен адресат - Анастасия от Русия.

Макаренко, естествено, също не го оставя без внимание. «Е, сега вече се влюбих, сериозно е...» — казва Рурк. Сериозността на отношенията си с Настя Рурк демонстрира и по време на визитата си в родната й страна. Приятелите на двойката уверяват, че след запознанството си с модела актьорът значително е обрал страничния си интерес към нежния пол и че реално е друг: «Аз се промених, въпреки че много не ми вярват... Аз реално се промених…» — кълне се звездата. Независимо от това, че Рурк през септември навърши 61, докато приятелката му е едва на крехките 26, двойката изглежда напълно щастлива.

Зевзеци отбелязват, че засега резултатът от техните отношение е различен от онова, което се случваше в предишните бракове на Мики Рурк, когато той набиваше жените си, след което те решаваха да се разделят с него. Още повече, че за разлика от Мел Гибсън, който изби всичко на всичко няколко зъба на друга рускиня - Оксана Григориева, Мики като нищо може да избие цялата челюст на почти всеки, оказал се насреща му, имайки предвид дългите години на професионални занимания с бокс.

Такъв сценарий за щастие не се чертае на хоризонта. «Тя - това е дар от небето. Това, че е красива, даже не се коментира. Но тя има такова златно сърце, толкова обича родителите си, те имат страхотно семейство. Не я сменям и за 20 "Оскара"», – възхищава се на изгората си Рурк!





More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 6 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра