Следва

Кейт Мос и Джони Деп - супер кадри от снимките на новото видео на Пол МакКартни

Ексклузивно! Ивент Зона с книга за Маестро Мориконе!

В унисон с цветовете и настроението на сезона, книгата е същинска наслада за...

Books преди 10 години

Ивент Зона представя луксозното бутиково издание на биографичната книга за Маестро Енио Мориконе ексклузивно за България! Това истинско бижу е щедър подарък за всички почитатели на филмовата музика!

Красивата книга е с твърди корици в жълто и червено, гланцирани 132 страници на английски, немски и италиански език и е окомплектована с четири луксозни диска с 60 творби на брилянтния композитор. Съдържа над 300 непубликувани до сега фотографии на Маестрото от целия период на дългогодишното му творчество.

В унисон с цветовете и настроението на сезона, книгата е същинска наслада за сетивата. Чаша с горещ шоколад, мека топлина и живописни багри отвъд рамката на прозореца са препоръчителните добавки към този книжен шедьовър!

Уникалното издание можете да намерите в книжарници "Гринуич", "Сиела", "Хеликон" и в някои големи централни книгопродавници на цена 79 лв.

Информация и контакти за поръчка на книгата можете да намерите на сайта на eventzone.bg

Популярният диригент и композитор е роден в Рим през 1928 г., където живее и до днес. Сдържан по природа, Маестрото е повече от щедър към публиката си. Той успява отлично да превърне любовта в музика, което само по себе е показател за отдадеността му към творчеството. Споделя, че това е най-голямото предизвикателство в работата му, но за публиката няма някакво съмнение за емоциите, които Маестрото пресъздава чрез музиката си.

За първи път в България, Енио Мориконе пристига за грандиозен спектакъл на 10-ти декември в зала "Арена Армеец".

Билети за събитието могат да бъдат закупени от tixgate.com, ticketsbg.com или на касите на Easy Pay в цялата страна и каса „Кантус Фирмус”в зала „България”.
 

More Books