Следва

Ботуши до над коляното – 20 прекрасни модела

Double Trouble - Сладкото розово палто

Сюжет ала усмивки от старите ленти: На лунапарк – вие ви се свят от карусели, стреляте по мишени за огромни...

Shopping преди 10 години

Сюжет ала усмивки от старите ленти: На лунапарк – вие ви се свят от карусели, стреляте по мишени за огромни плюшени играчки и пръстите ви лепнат от розовия захарен памук.

Носталгичното настроение си има причина - сред серия есенни любими трендове, един е в ума и на душата на всички - розовото палто.

Няма как да знаем какво точно е хванло окото на Саймън Роша, но със сигурност сме й благодарни, че превърна розовото в хитовия цвят на 2013. Парадоксалнто е, че типичните есенни цветове са абсолютно вън от тенденциите – махаме черното, цензурираме зеленото, кафявото е абсолютно табу, отваряме съзнанието и мислим в розово.

Тази година почти всичко на е в този сладък като внушение цвят. Ярко розово, бледо розово, малинено, цикламено – един голям розов парад. От очила до пуловери, от шапки до рокли, почти всичко можеш да намериш в този толкова нежен цвят. Но някак на пaлтото най-много му отива да е розово.


Simon Rocha есен-зима 2013


Celine


Carven

А сред абсолютния must-have в бонбонения цвят тази есен е моделът на Marks & Spencer, наричан „палтото на сезона” от някои фешън редактори. Розовата връхна дреха бе моментално изкупена от магазините им и втора партида ще бъде пусната през ноември. Primark, Topshop, Zara, H&M също са пуснали палта в хитовия цвят, даже и в Bay е сред първенците с най-големи продажби на розово палто. Само че съвсем винтидж.

Тази седмица в рубриката Double Trouble точно гореспоменатите брандове влизат в битка за надмощие - изчистената кройка на Simon Rocha и етика й срещу, разбира се, Marks & Spencer, заради доверието в качеството и по-добрата цена.


Simon Rocha, 1370 паунда, от farfetch.com


M&S, скоро отново в продажба на marksandspencer.com

И какво толкова има в едно розово палто, че всички са луднали, се питате вие. Ами игриво е, женствено е, секси е било любимо на прекрасната Одри Хепбърн.

Double Trouble изборът е труден, но сладък, защото Еспресо-то на Tchibo е по-изтънчено, наситено и вкусно от всяко друго!


 

More Shopping