Следва

Робърт Дауни-младши e най-ценната звезда на 2013 г.

Кейт Мос и Джони Деп - супер кадри от снимките на новото видео на Пол МакКартни

В началото на миналата седмица разбрахме, че в новия клип на...

People of art преди 10 години

В началото на миналата седмица разбрахме, че в новия клип на Пол МакКартни на песента Queenie's Eye ще се появят не просто знаменитости, а мега-звезди - Кейт Мос, Джони Деп, Мерил Стрийп и Гари Барлоу. Днес обаче стана известно, че списъкът е много по-дълъг.

На снимачната площадка с роли бяха забелязани знаменитости като Джъд Лоу, Джеръми Айрънс, Том Форд, Лили Коул, Елис Ив, Крис Пайн, дъщерята на легендарния певец - Стелла МакKартни и други.

За една от най-известните двойки на 90-те - Мос и Деп - това е първо съвместно появяване след раздялата. Истината е, че звездите са се решили на тази крачка заради Сър Пол МакКартни.

По думите на продуцента, модел и редактор в модно списание Лора Бейли, която също се снима в сцените, целият процес повече напомня не работа, а приятно прекарване на времето:

Аз работих всичко на всичко два дни. Атмосферата беше празнична и приятелска. Във въздуха витаеше някаква магия. На снимачната площадка бяха Джони Деп, който практически нищо не правеше, като при това без особени усилия стана главен герой, безстрашният Джеймс Кордън и други.

Всичко беше направено така, че да се почувстваме като част от екипа на Abbey Road (Комплекс от звукозаписни студиа в Лондон, където се снима и новия клип).

Бейли отбелязва още, че самият виновник за това мероприятие също се е чувствал като у дома си - МакКартни въобще не е обръщал внимание на случващото се наоколо:

Пол свиреше на пиано и се шегуваше между дублите, споделяше спомени от миналото.

Така че, видеото към композицията Queenie's Eye обещава да е невероятно, при това стълпотворение от звезди за ролите! Подобно нещо може да направи само Пол МакКартни, очакваме с нетърпение!


Том Форд и Пол МакКартни


Пол МакКартни




Кейт Мос




Джони Деп




Джъд Лоу


Мерил Стрийп




Крис Пайн

Джеръми Айрънс

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра