Следва

Любимите седем парчета на Павел Владимиров от "Здравей България"

Dennis Ferrer и Nicole Moudaber пристигат за официалното откриване на Yalta Club

Обновеният Yalta Club отваря врати на 9-ти ноември...

 

Music преди 10 години

По-малко от месец ни дели от официалното откриване на Yalta Club - единственият български клуб с доказана слава и позииции в топ 20 на най-добрите клубове в света, според престижната класация на DJ Mag Top 100 clubs. Вече с две основни зали, с нова концепция и интериор, но все така стилен, клубът ще отвори врати в нощта на 9-ти ноември. Феновете на електронната музика ще бъдат посрещнати от Dennis Ferrer и Nicole Moudaber, както и от резидентите на Yalta Club – Juan Alvarez и Liubo Ursiny.

Най-новата зала на столичния клуб - “ROOM 2”, ще бъде изпълнена от магнетичното присъствие на британската техно кралица от нигерийски произход Nicole Moudaber. Отдадена изцяло на музиката, която прави, Nicole ще ни изненада с разнообразие от техники и стилове, които умело ще миксира в 5-часов сет.

„Диджейството за мен е нещо повече от занимание. То ме пренася в друг свят, където музиката ме пречиства и ми дава свободата да бъда такава, каквато съм – дете на Вселената.“, споделя любимката на все повече българи. Доказателство за това са всеки един от десетте трака от албума на Nicole “Believe”, който излезе на пазара през май тази година. Направен в колаборация с Adam Bayer, екзотичната нигерийка признава, че свободата на духа и въображението в албума се отразяват в преливането на техно, хаус, дийп хаус и тек хаус ритми.

“ROOM 1” пък ще ни зарадва с неподправения почерк и заряд на музиката, която нюйоркският диджей и продуцент Dennis Ferrer прави. Независимо дали това ще е ремикса на Blaze & Barbara Tucker's "Most Precious Love", дълбоките ритми на парчето на Fish Go Deep's "The Cure & The Cause," или ритмичното авторско парче „Hey Hey“, можем да бъдем сигурни, че Ferrer ще ни изненада с качествено жанрово разнообразие.

Разбира се, откриващото парти няма да е същото без любимите резиденти на Yalta Club - Liubo Ursiny и Juan Alvarez, диджеи с дългогодишен опит и завидна слава в клубния живот у нас.

Ограничено количество промоционални билети на цена 20 лева са в продажба от днес, 21 октомври, в мрежата на Eventim.bg и Yalta Club. Резервации могат да бъдат направени само на място в клуба.

 

More from View Sofia

More Music