Следва

Street Style вдъхновения... Каре на хоризонта

PRETTYBOX изкушения за месец октомври

Цветна и есенна, с грижа и красиви ухания, можем да очакваме всичко в октомврийската кутия с...

Shopping преди 10 години

Цветна и есенна, с грижа и красиви ухания, можем да очакваме всичко в октомврийската кутия с бюти изненади от PRETTYBOX. В малкия по размер, но пълнокръвен по съдържание пакет, опакован като истински подарък се съдържа цяла вселена от козметични продукти.

Ето какво ще откриете в нея:

Deborah Milano Glossissimo Глос за устни

Невероятен блясък, 3D отражение и дълбока хидратация. Glossissimo от Deborah Milano е решението за всяка жена, търсеща блясък за устните си, но и дълбока, дълготрайна хидтратация. Формулата е обогатена с хидратиращи и антиоксидантни свойства, както и с агенти срещу вредното действие на свободните радикали, събрани в специално разработен комплекс, наречен Fruit of the Forest DH Complex. С Glossissimo получавате едновременно не само безупречни устни, но и неповторимо удоволствие за сетивата с възхитителния аромат на боровинка и кремообразната консистенция на продукта. Glossissimo е представен в България в 9 цвята. Всички нюанси са с ултра блестяща, гланцираща, цветна и вкусна скреж текстура.
Размер и цена: 11, 30 лв./ 8 мл

Elizabeth Arden Ceramide Plump Perfect дневен стягащ и повдигащ крем SPF 30

Златната серия грижа за кожата CERAMIDE Plump Perfect на Elizabeth Arden подхранва и преструктурира за по-стегнат и по-гладък вид на кожата с видимо по-малко бръчки. Хидратира и възстановява младежкото излъчване. Технологията на клетъчно запълване изглажда и заличава повърхностните гънки и по-дълбоките бръчки. Кожата става по-гладка, по-стегната, видимо релаксирана и освежена. Тройният серамиден комплекс (серамиди 1, 3 и 6) подсилва естествената хидратация, като успокоява, повдига и освежава кожата.
Размер и цена: 156 лв./ 50 мл

Justin Bieber Someday парфюм

Джъстин Бийбър си партнира с козметичния гигант Elizabeth Arden за дебюта на ароматната сцена с линията SOMEDAY. Ароматът “за нея” е пристрастяваща емоция, която провокира сексапил и модерна изтънченост. Кара Ви да се издигнете в облаците с вълна от плодова мандарина, круша и диви горски плодове. Свежи нотки на жасмин и кремави флорали, завършващи с топли отблясъци на ванилия и мускус.
Размер и цена: 59 лв./ 30 мл EDP; 77 лв./ 50 мл EDP; 97 лв./ 100 мл EDP

Shiseido Bio-Performance Super Corrective Eye Cream

Крем с грижа за околоочния контур, който подобрява неговата изразителност, като намалява бръчките, минимизира тъмните кръгове и повдига кожата в околоочната зона. Нанасяйте сутрин и вечер като последна стъпка от ритуала за красота.
Оригинален размер и цена: 139 лв./ 15 мл

s.Oliver Soulmate парфюми за жени и за мъже

Чувствата на близост, принадлежност и доверие са нужди, които в последствие се превръщат в начин на живот. Новата двойка аромати s.Oliver SOULMATE е един красив израз на всички тези усещания. s.Oliver SOULMATE за жени е модерна и топла интерпретация на мускус, която излъчва женственост. Стилният, пикантно-дървесен аромат s.Oliver SOULMATE за мъже се простира между свежестта и чувствеността.

“Двама души. Една душа.”

Размер и цена:
За жени: 36 лв./ 30 мл EDT; 56 лв./ 50 мл EDT; 45 лв./ 30 мл EDP
За мъже: 36 лв./ 30 мл EDT; 56 лв./ 50 мл EDT;

UrbanVeda Neem + botanics Purifying Facial Wash

Антибактериален измиващ гел, който с лекота се справя с черните точки, премахва излишния себум и изчиства токсините. Студено пресованото масло от ним намалява омазняването, докато билковите екстракти естествено стягат и минимизират порите. Обогатено е с антиоксиданти за избистряне на тена.
Размер и цена: 18 лв./ 150 мл

UrbanVeda Neem + botanics Purifying Exfoliating Facial Polish

Дълбокопочистващ ревитализиращ скраб за лице с натурална пемза и студено пресовано масло от ним – премахва мръсотията, намалява омазняването, свива порите и хидратира кожата.
Размер и цена: 21лв./ 125 мл

UrbanVeda Turmenic+botanics Radiance Exfoliating Facial Polish

Озаряващ ексфолиант за лице с куркума – изсветлява и балансира тена на кожата. Кремообразният скраб нежно ексфолира, а обогатените с антиоксиданти суперплодове възобновяват клетките, за да разкрият младежкия и озарен тен на кожата.
Размер и цена: 21 лв./ 125 мл

UrbanVeda Turmenic+botanics Radiance Daily Facial Wash

Измиващ гел за ежедневна употреба – ефективно почиства и премахва нечистотията по лицето, причинена от околната среда. Биоактивният екстракт от куркума изсветлява тена, докато екстрактът от суперплодове е богат на фруктови ензими, витамини и антиоксиданти, които противодействат на вредите, причинени от свободните радикали и поддържат възобновяването на клетките.
Размер и цена: 18 лв./ 150 мл

JA Star – гривни за късмет

Гривните на JA Star не са просто аксесоар, те са палитра от красиви камъни, заредени с много положителна енергия. Ако различното между камъните е тяхната символика, то общото е хармонията и самочувствието, което носят на своите притежатели. Повярвайте в силата и очарованието на камъните!

Lady Sofia – Caprice, 20 DEN, ¾ чорапки

Дамски ¾ чорапи с 12% лъскав еластен и 88% полиамид. Нежно усещане за красивите дамски стъпала в хладните есенни дни.

Специална цена за 3 чифта до края на октомври: 1, 56 лв.

Цена за месечна кутия: 24.99 лв.
prettyboxbeauty.com

More Shopping