Следва

Searching Ebay - 25 прекрасни модни открития

Сюки Уотърхаус - Завинаги на 21!

На снимките за рекламната му кампания палавата мис комбинира диско и ретро, леопардов принт, раиран клин...

All fashion преди 10 години

Категорично не можем да се наситим на Сюки Уотърхаус. Независимо дали ще е облечена в стил 60-те – със сладка shift рокля и разрошена коса, в опасна близост с холивудския чаровник Брадли Купър или забавлявайки се с най-добрата си приятелка Кара Делевин, тя определено е момичето, за което можем да твърдим, че ще остане завинаги на 21!

Може би това е и причината точно Сюки да бъде избрана за новото рекламно лице на американския бранд Forever 21.

На снимките за рекламната му кампания палавата мис комбинира диско и ретро, леопардов принт, раиран клин, наситено сребристи и златисти елементи, масивен слой гривни и бижута, пухкаво яке в цвят слонова кост... и всичко това допълнено от ултра рок визия и много блясък.

Имиджът, който Сюки успява да постигне, много напомня на сценичното поведение на противоречивата поп принцеса Бритни Спиърс. Естествено, нейната съвършена версия.







Самият модел, който напоследък се изявява и като актриса, признава, че също е почитател на дрехите на Forever 21. За тях тя признава: “Обичам ги, защото са уникални, защото са фънки. Изключително подходящи са за ежедневния аутфит, пасват идеално на моя street стил.”

Сюки обобщава стила си като еклектична смесица от “Алиса в страната на чудесата” и скейтърска мода, съчетана с елегантност и клубно излъчване.

Като своя fashion икона тя определя Род Стюарт.

Същевременно Сюки движи и актьорските си ангажименти, участвайки в лентата “Love, Rosie”. Уотърхаус се надява след края на снимките да има възможност да се снимка и в други филми, но ние не се съмняваме изобщо в това. Та нали тя ще остане завинаги на 21!
 

More from View Sofia

More All fashion