Следва

Уикендът, Удоволствието и Аз! Спечелете релаксиращо преживяване в RIU Pravets Resort

Седмичен ХОРОСКОП - 28 октомври - 3 ноември

Много Скорпиони през тази седмица ще бъдат съсредоточени върху собствените си интереси и желания...

Astro преди 10 години

Астрологична прогноза за 28.10- 03.11 2013 г.

Първите два дни ще бъдат като цяло неутрални, а състоянието на биосферата ще се променя незначително само под действието на аспектите на Луната. Въпреки това, фоновият напрегнат аспект на Уран и Плутон през тази седмица достига своята кулминация в петък. През този период, той ще действа в сферата на семейните отношения, условията на живот и здравето като цяло. Наличието на Уран показва изненади от различен род и обострения с конфликтен характер, а Плутон сочи причините за проблемите, произтичащи от общите, глобални условия и тенденции в средата. В по-широк смисъл това може да означава обостряне на националните и социални противоречия в държавите и на територии, където има нестабилност по тези въпроси.

В допълнение на тази тенденция, в "играта" с околната среда, ще се включи и второстепенният аспект, опозицията на Марс с Хирон (символ на парадокси и объркващи ситуации). Хирон, въпреки своята незначителност, често е много "коварен", а Марс сега е свързан със същите битови условия и проблеми, на които може остро да реагират колективните настроения. Т.е., доста е вероятно допълнително спекулативно "подсилване" на горните тенденции.
Въпреки това, като се започне от четвъртък до края на седмицата, в сила влиза една голяма група от планети, формиращи много благоприятна конфигурация. Наличието в нея също на Марс и Плутон, както и на тройния съвпад на Слънце, Меркурий и Сатурн дава основателна надежда за успешно разрешаване на трудните ситуации чрез преговаряне, адекватна реакция на властите и добрата воля на всеки член на обществото.

В личен план, това е много подходящ момент за лично благоустройство, ремонти, слагане в ред на дома и околната среда. Проектите приведени в действие през тези дни, особено имащи отношение към производството на стоки за бита, битовите услуги, ще бъдат "обречени" на успех и дълъг живот. Възможно е, от четвъртък до неделя да чуем много новини за нови продукти, приспособления и перспективни разработки.
И накрая, последното и най-важно събитие на седмицата: в неделя предстои пълно слънчево затъмнение – рядко астрономическо събитие (ще може да се наблюдава от северната част на Атлантическия океан в посока на изток от Флорида до Габон и Африка), което определя последователност от тенденции във всички аспекти на живота на Земята за цели шест месеца. Оценявайки степента на това влияние и правейки прогнози може и трябва да става само отчитайки конкретните хороскопи на държави, организации, фирми и конкретни хора. Но на една особеност на това затъмнение всички трябва да обърнат внимание: на почти точния квадрат (90°) на най-силния аспект през последните години Уран - Плутон, който показва дълбоки и фундаментални промени в обществено- политическите и икономически отношения в целия свят.

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП 28.10 – 03.11

ОВЕН 21.03 – 20.04

Действай в рамките на своята компетентност!

Седмицата за теб изглежда доста напрегната. През първата и` половина може да се сблъскаш не само с липсата на разбиране от страна на другите, но също така и с открита враждебност, противопоставяне на теб и твоите желания.

Мотивите на другите хора, не винаги ще ти бъдат ясни, но решението на проблема не е в това. Опитай се да действаш в рамките на своята компетентност, да следваш установения ред, в този случай ще се чувстваш много по-уверен и стабилен, отколкото ако се опитваш да мамиш и търсиш изгода за себе си по нечестен начин. Към края на седмицата ситуацията ще се изясни.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Необходимо е само да поискаш!

Сега имаш прекрасна възможност да излезеш от рутинния кръг на обстоятелствата, да счупиш бариерите на подчиненото положение и да премахнеш всички прегради на своя път. Може да се окажеш пред дилемата: или да продължиш да “теглиш хомота”, или да направиш една, но решителна стъпка. Тази седмица не е нито лоша, нито добра, тя е важна и най-интересното е, че сега всичко е по силите ти - необходимо е само да поискаш.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Личният живот ще отиде на втори план!


Последните дни на октомври се налага да се посветиш на работата, поради което личният живот ще отиде на втори план. Налага се много и напрегнато да работиш, но без големи придобивки. Очакват те не много приятни събития, свързани или с кредити, или с други задължения. Така или иначе, ще се чувстваш пленник на обстоятелствата, а зависимото положение не те прави щастлив. Този период е нужно просто да се преживее.

РАК 22.06 – 23.07

Постави си висока цел!


Сега постави пред себе си някаква необикновена задача и я претвори в живота. Колкото по-висока бъде целта, толкова по-силно ще се концентрираш върху нея и ще бъдеш в състояние да се откажеш от всякакви приятни битови дреболии в името на постигането и`. Възможно е даже да забравиш за храната, без да изпитваш чувство на глад. Това е период, когато поставяш на карта или всичко или много. Това е период на проявление на силата на волята, на упоритостта и целеустремеността. В такова време някои хора поставят лични рекорди, покоряват върхове, щурмуват крепости, забравят за съня, глада и умората.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Добра седмица!


В началото на седмицата много силно ще се прояви силния ти характер. Твоята целеустременост и непоколебимост ще ти позволи да решиш много проблеми и да постигнеш конкретен резултат в работата. Този период не е много добър за твоята връзка, защото може да бъдеш доста груб, но ако трябва, както се казва да изясняваш отношенията си - това е идеалното време да го направиш. Добра седмица за кариерата, за привеждане в ред на документацията, за постигане на поставени задачи, особено във финансовия сектор.

ДЕВА 24.08 – 23.09

Остани насаме със себе си и мислите си!


Както и при много други знаци, за теб тази седмица ще бъде напрегната и това ще се отрази предимно на емоционалната сфера. През тази седмица може да научиш нещо не много приятно за любимия човек, или за теб самия, може да те налегнат негативни мисли, това означава, че ще започнеш да се занимаваш със самонаказание и самобичуване. Във всеки случай, където и да бъде насочена енергията на твоето недоволство: навън или навътре, състоянието ти ще бъде далеч от идеалното. Може би наистина трябва да си вземеш почивка и да останеш насаме със себе си и мислите си.

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Настроението ти може да се понижи!


Положението ти в материален план не е стабилно, въздържай се в този момент от рисковани действия, не взимай важни решения и не прави големи покупки.
Трябва да посветиш повече време на обмислянето на своите решения преди да правиш каквото и да е, по-специално не трябва да се отдаваш на желанията си. Тази седмица, най-вероятно ще се наложи да вземеш не най-приятните за теб решения, но въпреки това, единствено истинските и полезни за момента. Поради това, настроението ти може да се понижи, така че не планирай срещи и събития в края на седмицата.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Бъди внимателен!


Много Скорпиони през тази седмица ще бъдат съсредоточени върху собствените си интереси и желания. Ще се проявиш като опитен “сив кардинал”. Преструвайки се, че те интересуват проблемите на другите, всъщност успешно ще "прокараш" своята линия на всички фронтове - и в работата и в семейството. Бъди внимателен: подобен егоизъм, може да доведе до проблеми в отношенията с любимия човек. Самотните Скорпиони ги очакват много комплименти и предложения от страна на противоположния пол.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Не избягвай контактите!


Различни грижи (главно в работата) ще се превърнат в тежест през първата половина на седмицата, поради което може да изглеждаш уморен и малко раздразнителен.
Но не си струва заради това да се затваряш и избягваш външни контакти, въпреки тежката работна седмица, времето е благоприятно за романтични контакти, от които, между другото, ще можеш да се заредиш с нови сили. През втората половина на седмицата, може да разчиташ на различни приятни емоционални моменти, създаване на приятни контакти, изграждане на отношения.

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Ще бъдеш в състояние да преодолееш всякакви несгоди!


През тази седмица ще проявиш своята силна страна и ще бъдеш в състояние да преодолееш всякакви несгоди, всъщност те няма да са много, така че може и да не ги забележиш.
Може да ти се увеличи желанието да даваш на останалите ценни съвети или с нещо да им помогнеш, още повече, че твоите съвети и помощ за някои може да се окажат тъкмо навреме, така че не се страхувай да се намесваш в чуждите дела, през тази седмица ти е позволено. Но не забравяй, че и ти самия понякога също се нуждаеш от подкрепа и добър съвет.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02

Такт и съобразителност!


През тази седмица много Водолеи ще предпочетат компанията на специални приятели и познати пред любимия човек. Имай предвид, че твоята половинка може да се огорчи ако усети твоето безразличие и отчужденост. Постарай се да обясниш тактично своите желания, при това не забравяй за порен път да демонстрираш чувствата си. Бъди мъдър, опитай се да мериш всяка своя дума и изречение, само така ще спасиш връзката си. В неделя се дръж по-скромно, за да избегнеш пристъпи на ревност от страна на любимия човек.

РИБИ 20.02 – 20.03

Няма да скучаеш и тъжиш!


Рибите трябва да фокусират своето внимание върху професионалните въпроси. Това е благоприятен период за придобиване на нови контакти. Деловите връзки и съвместните дългосрочни проекти се очаква да бъдат перспективни. Личните планове и мечти ще преминат в конкретни действия, ако и двете страни са със сериозни намерения. Тази седмица, отношенията на Рибите с любимия човек ще бъдат много хармонични. Няма да скучаеш и тъжиш. Самотните представители на знака през тази седмица ще имат възможността да срещнат подходящия човек за началото на сериозна връзка. Опитай се да се освободиш от страхове и съмнения. Увереността в себе си ще ти помогне да започнеш желаната любовна връзка.

Тя е тук в 10 любими факта за нея>>
 

More Astro