Следва

9 сутрешни навика, които ще ни помогнат да отслабнем

Уикендът, Удоволствието и Аз! Спечелете релаксиращо преживяване в RIU Pravets Resort

Уикендът, Удоволствието и Аз! Спечелете релаксиращо изживяване в RIU Pravets Resort...

All About Life преди 10 години

Няма по-великолепен начин да релаксирате от дългата седмица, да оставите ума си да почива, а тялото и сетивата да се наслаждават на почивката, макар и кратка, от този да се отдъдете на пълноценен уикенд. Да планирате нещо различно, да избягате за кратко от ежедневните сутрини с кафе във всекидневната, да забравите.

Не много далеч от София, в едно безкраино зелено пространство, се намира комплекс Riu Pravets Resort, откъдето в луксозен микс от преживявания, човек се завръща прероден.



Знаейки това, ViewSofia ви ПОДАРЯВА два прекрасни незабравими почивни дни заедно с любим човек на райското място, но не и без насладата да си ги спечелите.







Как? Напишете кратко, сладко и приятно описание, с най-благите и очарователни думи, как си представяте идеалния уикенд. С кого ще го прекарате? Колко и какъв багаж ще вземете със себе си? За колко време ще се приготвите? Какво е чувството да премахнете от светоусещането си умората и стреса?

Доверете се на въображението си, развихрете се и освободете душата си по оригинален начин.

Най-интригуващият и вълнуващ текст ще спечели и невероятната награда: Нощувка за двама в луксозна стая в комплекс RIU Pravets Resort със спираща дъха гледка към езерото и голф игрището, включена закуска и вечеря, с комплимент: бутилка вино и отстъпка за отпускащ масаж.

Изпращайте своите идеи и текстове за съвършената почивка на e-mail [email protected] от този миг до 10 ноември, неделя, и ще имате уникалния шанс да се окажете на едно място с един скъп човек и да преживеете едно незабравимо приключение.

Още за комплексa RIU Pravets Resort тук>>

!!!Срокът на тази игра вече е изтекъл!!!

More All About Life

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 14 часа

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 14 часа

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.