Следва

Звезден Instagram - много усмивки от Ан Хатауей, Рейчъл Зои, Хайди Клум, Ева Лонгория и още

Директно от PR-a: Парти като за „Оскарите“ шокира столичани

Пищността на празненството шокира дори най-претенциозните български музиканти и изпълнители, а...

Други преди 10 години

В рубриката ни "Директно от ПР-а" публикуваме текстовете на колегите от различни ПР-агенции без никаква намеса или корекция. Важно е това да се има предвид, тъй като в случаите, обединени от тази рубрика, редакцията не влага никакво лично мнение, позиция или гледна точка. 

"Ангел Заберски, Графа, Стунджи, Мария Илиева, Десислава, Васил Петров и Дичо бяха част от празненството по случай втория рожден ден на българската компания - Save Company International.

Пищността на празненството шокира дори най-претенциозните български музиканти и изпълнители, а хилядите посетители на най-големия столичен търговски център предположиха, че са част от масовката на огромна кино продукция. За първи път у нас бе показана 360 градусова проекция и 3D мапинг, благодарение на която близо 600-те гости се пренасяха или в Ню Йорк, или в Лас Вегас.



Изисканата обстановка, облеклото на гостите можеха да бъдат срявнавани само с раздаването на най-престижните кино награди. За кулинарния „уют“ на гостите, домакините от SCI се бяха доверили на най-добрите специалисти у нас, предвождани от познатия на всички Ради Стамболов.

Най-проспериращата българска компания успя да събере на една сцена аристократичния Васил Петров и фолк дивата Десислава, която обаче изненада всички с репертуар лишен изцяло от познатите фолк ритми.

Мария Илиева и Графа...



... и отново те.

More from View Sofia

More Други