Следва

Секси изненада от Кели Брук: Моделът позира по изкушаващо бельо за New Look

Б като Библия, Б като Блог

Да носиш кожа с кожа се оказа не чак толкова фрапиращо и SnM подобно. Този аутфит е...

All fashion преди 10 години

Хард рок в тиха есенна утрин

Да носиш кожа с кожа се оказва не чак толкова рок и хард подобно. Този стил е прекрасен в контекста на шарената есен, еднакво готин за работната атмосфера и за парти в сряда вечер! 










songofstyle.com

Уютно е, топло е, секси е!

Блузоните са тишъртите на студения сезон. С всевъзможни принтове и размери, прегръщащият ни пуловер, суитчър, анорак са абсолютни любимци в есента заради лекотата, с която влизат във великолепни, еклектично понякога ансамбли. Топли, нежни и удобни, те са и много секси, ако го поискаш.










asshlyofficial.blogspot.com

Вместо дългия ботуш...

Едно удивително съчетания с разкроена мини рокля с консервативна якичка и сако в едро каре, което ни връща в спомените за 90-те и какъв върховен тренд бяха дългите чорапи.

Точно както и сега е дългият ботуш










atlantic-pacific.blogspot.com

Fashion Cats

Маскирани като котки жени - чудесна инспирация за идващия Хелоуин, взета директно от гардероба и твърде привлекателна, за да остане в него завинаги! 






bloglovin.com


jakandjil.com





Да разцъфтиш насред есен

Екзотично видение от Уругвай. Колите бръмбари, теменужките и пеперудите са на фон.

Видението всъщност е част едно пътуване на един моден блогър, а мястото е Колония дел Сакраменто - прекрасна и далечна дестинация, до която да помечтаеш да избягаш. Някога. За дълго. 






















































thecherryblossomgirl.com
 

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 1 ден

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.