Следва

Мария Илиева пред "Harper's Bazaar": Готова съм за семейство и деца!

Лиса Кудроу: Животът ми потръгна след операцията на носа

Звездата от сериала "Приятели" Лиса Кудроу разказа съвсем наскоро за това как се е променил...

People of art преди 10 години

Звездата от сериала "Приятели" Лиса Кудроу разказа съвсем наскоро за това как се е променил животът й след ринопластиката, която носителката на "Еми" е направила в много млада възраст.

От момента, в който актрисата решава да легне под ножа на пластичния хирург, са минали много години, но 50-годишната звезда и до днес е уверена, че решението, взето когато е на 16, кардинално е променило живота й:

Смятах, че изглеждам отвратително. Направих операцията през лятото, точно преди да се преместя в ново училище. Там имаше ужасно много хора, които дори не подозираха как съм изглеждала преди това. Това беше правилно, много правилно решение.

Спомняйки си за своята първа козметична операция, Кудроу споделя:

Беше важна промяна в живота ми. За която съм благодарна и до днес.

Звездата разказва още за това, че, докато е живяла в Калифорния, е страдала от антисемитизма:

В колежа имаше много антисемити, повече откъдето и да е на друго място. Хората, които учеха с мен, никога по-рано не се бяха срещали с евреи. Когато една моя приятелка разбра за националността ми, тя каза: "О, наистина? Аз не обичам евреите..."

Всъщност интересът към пластичните операции винаги е бил много голям. И не от днес. Скоро стана ясно, че съществуват доказателства за корекциите на Мерилин Монро. Преди това се разбра и за това, че испанската принцеса Летисия също е правила ринопластика през 2008-а. А съвсем скоро, през февруари тази година, се появи информацията, че Бионсе също е прибягнала до пластичната хирургия, за да изправи носа си.




 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 6 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра