Следва

Who is she?

Пийчис Гелдоф призна, че спи отделно от съпруга си. Причината - двете им бебета

Изглежда като че ли майчинството е променило бившото диво дете Пийчиз Гелдоф, която...

Други преди 10 години

Изглежда като че ли майчинството е променило бившото диво дете Пийчиз Гелдоф, която роди втория си син Федра през април. 24-годишният модел и журналист споделя пред списание Grazia новия си възглед за живота, промяната, продиктувана от появата на децата, която я е превърнала от една цинична „желязна лейди” в много по-емоционален човек.

Бившата лондонска парти-дива се омъжи за приятеля си от детинство и вокалист на SCUM - Томас Коен през миналата година в същата църква в Кент, където навремето са се омъжили родителите й - Боб Гелдоф и Пола Йейтс.

Двойката с шестмесечния Федра и Астала, който е на една годинка /всъщност разликата между двете й момчета е точно година и три дни/, са страстни почитатели на метод, чрез който сплотяват децата с родителите, като спят в едно легло.

Първоначално цялото семейство е спало на почти двуметрово легло, но откакто Федра се събужда по средата на нощта, Пийчиз спи с него, докато Том остава с Астала.

Телевизионната водеща заявява: "Това не е много положително за интимния ни живот. Колкото и тъжно да звучи, но това ще бъде само докато Федра не спре да плаче през нощта."

Тя продължава: "Аз съм в леглото в 20:00 почти всяка вечер. Не е така, както си представях, че ще е преди три години, когато бях рекламно лице на купоните в Лондон."

"Преди бях като Желязната лейди, много цинична. Сега съм мека и дори банална. Имам чувството, че израснах много след децата. Те изцелиха много рани, които таях в себе си.”

Звездата, загубила майка си през 2000 г. след свръхдоза хероин, днес признава, че нейното потомство е, което й дава стабилност.

И наистина изглежда така. Живеещата на бързи обороти Пийчиз изглежда нежно укротена, след един провален и един действащ брак, две деца и безкрайно много купон. 24-годишната днес парти-звезда, сестра на Пикси Гелдоф, имаше 20 татуировки преди да навърши 20, сътрудничеше на къде какво има модно списание и изобщо не преставаше с веселията. Отделно бе обявена за една от стил иконите на Великобритания още на 17.

Преминала през всичкия този водовъртеж, на Пийчис страшно й отива да е просто майка и съпруга. Ще се съгласите, нали?





More from View Sofia

More Други