Следва

40 до 40, един проект за българите до 40 години, които имат значение

"Благодаря ти, Рикардо, за сватбената ми рокля!", каза Кристина Ричи на Рикардо Тиши

Миналия уикенд се състоя сватбата на Кристина Ричи и нейния възлюбен Джеймс Хеердеген. На семейното...

People of art преди 10 години

Миналия уикенд се състоя сватбата на Кристина Ричи и нейния възлюбен Джеймс Хеердеген. На семейното тържество не бяха поканени журналисти, затова и до пресата не достигнаха никакви подробности, а за избраната от булката рокля се носеха мътни догадки. До нас достигаха само далечни разкази за прекрасната сватбена одежда на Кристина, както и за великолепието на тържеството.

Но ето че днес 33-годишната актриса показа все пак роклята на публиката, публикувайки свои снимки в туитър. Фотографиите тя коментира така: Простете ми, на се чувствам длъжна да ви споделя какво направи за мен Рикардо Тиши! Обичам те, Рики!

Креативният директор на Givenchy е саздъл за звездната невеста копринена рокля, украсена с дантела и малки перли. Роклята се допълва от дантелено було.

Иначе сватбата на Кристин и Джеймс е преминала в тесен семеен кръг. Тържеството се е състояло в манхатънско заведение в събота.




 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра