Следва

Лео стана татко на близнаци

Мария Илиева разкрива кой е мъжът, пленил сърцето й

Мария Илиева разкрива кой е мъжът, пленил сърцето й...

People of art преди 10 години

Мистерията е разгадана и феновете на “Поверително от NL” първи ще разберат кой е мъжът, пленил сърцето на Мария Илиева.

Певицата, известна с изключителната си дискретност по отношение на личния си живот, умело пази своите връзки от медии и неприятели, но така и не успя да скрие любовта си от папараците на най-обсъждания телевизионен таблоид.

Любов без граници ще покажат и професор Вучков и жената на живота му Дияна, които се впускат в истинска любовна приказка пред обектива на „Поверително от NL“.

Легендарния музикант Том Джоунс е поредната световна звезда, която не успя да се спаси от папараците на Николета, които плътно го следваха, по време на престоя му в България.


Том Джоунс

Къде и с кого прекара времето си тук световно известният музикант, ще разберете само от “Поверително от NL”.

Други две световни звезди – Мел Гибсън и Силвестър Сталоун са уличени в топли връзки с известна българска дама. Коя е тя и каква е връзката й с холивудските звезди ще стане ясно тази събота в 22.00 часа, само по TV7.


Алисия


Калина
 

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 6 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра