Следва

Двоен ритуал за очи: Нов шедьовър за околоочния контур от Lancôme

Първата снимка от рекламната кампания на Louis Vuitton с Дейвид Бауи

Най-стилният от стилните, както наскоро оповестиха на Острова Дейвид Бауи, и то за всички времена, е...

All fashion преди 10 години

Най-стилният от стилните, както наскоро оповестиха на Острова Дейвид Бауи, и то за всички времена, е новото рекламно лице на кампанията на Louis Vuitton. Легендарният музикант взе участие в снимките на култовия проект на френската модната къща - L´Invitation au Voyage. В мрежата току що се появи и първата официална снимка на звездата.

На фотото Бауи е изобразен с карнавална маска в ръце, а на заден фон се виждат момичета със скрити лица. За декор е послужил венециански дворец.

Компания на Бауи (66) на снимачната площадка прави Аризона Мюз (25). Трябва да се отбележи, че освен снимките, изпълнени в любимия на лейбъла стил, ни очаква и мини филм от две части, в който ще бъде разказана една история за пътешествие във времето.

Автор на сесията е Дейвид Симс, а с производството на видеото, което ще можем да гледаме след седмица, когато за 7-и ноември е предвидена световната му премиера, се е ангажирал Ромен Гаврас. По-рано режисьорът е работил с Робърт Патинсън над рекламата на Dior.

В емблематичния за марката проект L´Invitation au Voyage досега са участвали Анджелина Джоли, Мадона и дори Михаил Горбачов.

Снимката долу е от миналогодишната кампания, когато във филмчето Аризона Мюз летеше над Лувъра...


Аризона Мюз
 

More All fashion