Следва

Editors' Choice - Новите попълнения в есенния ми гардероб

Хелоунските костюми в пълен блясък - както го умеят те, блогърите

Да, денят на маскировките е днес. И да си признаем, няма лошо, някои дори няма да се маскираме. Други...

All fashion преди 10 години

Да, денят на маскировките е днес. И да си признаем, няма лошо, някои дори няма да се маскираме. Други ще го направим заради децата. Но, трети, о, тези трети, имаме куп идеи в главите си, част от тях напълно и великолепно изкрастилизирали, други - не съвсем. Но при толкова много вълшебни парти възможности за топлия и никак не зъл Хелоуин на 2013, някак си не е добре да не помислим за едно добро четвъртъчно забавление.

Затова, освен че си причинихме доза вдъхновение от снимковия наръчник за това кой и как го направи през годините, решихме да видим какво предлага по темата и грамадното разнообразие на модни и стил блогове по нашето така голямо земно кълбо.

И установихме, че разнообразието е страхотно, че идеите са гениални, или почти, и че дори необходимото количество кръв да е стилово заменено с червеното на подметките на чифт Louboutins, Хелоуин духът не само присъства, ама направо витае на гъсти облаци наоколо.

Тук определено забравяме за чисто оранжевите и тиквени препратки, и наблягаме на черното, черно-бялото, тук там малко зелено, червено или беж. И всичко това съчетано с тотално добър грим, великолепни аксесоари и онази така неповторима чупка в кръста, която умеят най-добре именно модните блогъри.


thephantomes.blogspot.com/


lunasupernova.blogspot.com


shewearsfashion.com


thebriarroseblog.com


waterforthebird.blogspot.com


fashionmusicandi.blogspot.com.au


lookbook.nu


blog.oliviaemily.com


thesorrygirls.tumblr.com


masha-sedgwick.com


kansascouture.com


msvintagevirgin.blogspot.com


of-alythebird.tumblr.com


martinehaanschoten.tumblr.com


 

More from View Sofia

More All fashion