Следва

Коя е най-страшната звезда на Хелоуин 2013?

Лео стана татко на близнаци

Най-големият кулинар сред певците, и най-добрият певец сред готвачите – Лео Бианчи, стана...

People of art преди 10 години

Матия и Николо проплакаха ден по-рано, на рождения ден на дядо си.

Най-големият кулинар сред певците, и най-добрият певец сред готвачите – Лео Бианчи, стана татко на близнаци снощи (30 ноември). Това съобщи самият той в скайп-връзка в предаване на TV7 „Усещане за жена” с водеща Гергана Стоянова тази сутрин.

Лео и половинката му Лучия вече са горди родители на Матия и Николо. Двамата юнаци са със завидни мерки – Матия тежи 2 кг и 900 гр, а Николо – със 100 гр по-малко. Близнаците дойдоха на бял свят ден преди планираното секцио. Щастливото събитие съвпадна с още един празник в семейството на Лео и Лучия – рождения ден на Енцо - бащата на Лучия.

„Бебетата са доста големи. Евала на Лучия, че ги носи цели 9 месеца”, зарадва се в ефир Лео. „Операцията трябваше да е днес (31 октомври), но те искаха като мен, който съм се родил в 8-мия месец, да излязат по-рано и избързаха с 1 ден. Явно нямат търпение да видят този хубав свят”, сподели, с типичното си чувство за хумор, Лео. Той призна, че е успял да види Матия и Николо, но само за малко и не е успял дори да ги пипне, защото го е било страх, но е твърдо решен днес да целуне синовете си.

Дуетната половинка на Играта и Део сподели още в „Усещане за жена”, че не се притеснява да сменя памперси и ще помага на Лучия в отглеждането на близнаците. Домът му вече е готов да посрещне най-любимите същества и вече е пълен с памперси.

„Най-важното е, че децата са много здрави и Лучия също. Всичко мина супер”, не можа да скрие щастието си Лео.
 

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра