Следва

Крадем визии! Този път са 3, и трите от топ модни редактори

Editors' Choice - Новите попълнения в есенния ми гардероб

Падна ни се хубав 1-ви ноември. Не студен, малко меланхоличен, но приятен петъчен ден, идеален за шопинг с цел...

Shopping преди 10 години

Падна ни се хубав 1-ви ноември. Не студен, малко меланхоличен, но приятен петъчен ден, идеален за шопинг с цел задължителните попълнения в есенния гардероб.

Като генерална репетиция за истинския, пълнокръвен шопинг, вече с предпразничен тон, четирима модни редактори от ViewSofia споделят трите най-важни покупки в това време на годината.

Тереза В.

Като дете с нетърпение очаквах есента, защото преди училище падаше треска за освежаване на гардероба и мама ме грабваше и обикаляхме заедно магазини за дрехи, обувки, а ако не си харесваше тя нещо, тършувахме за подходящи платове. И това чувство от малка ми се е вкоренило, че щом идва златният сезон, значи трябва да има някаква промяна, трябва да се изпробва нещо ново - така ме научи мама.

За есента си купувам винаги класически неща, които никога не излизат от мода. Тази година топ три в гардероба ми са:

Сако от туид, без яка



Juice Couture - 125 долара от тук>>>

Като не може Chanel, ще е от много свежия и момичешки-романтичен бранд Juice Couture. Розовото е абсолютен тренд тази зима, а сакото нося над почти всичко. Комбинирам от дънки, до поли тип молив.

Пуловер с огромен принт


49 евро от тук>>>

Най-важното в модата е да умееш да се забавляваш. Колкото и да харесвам елегантната визия, перлите и лачените обувки, не мога да не се захласвам по шарените и безобразно готини принтове по блузите и пуловерите. И тъй като редовно витая из облаците, този топ го слагам, когато ми е много лениво и разсеяно. Комбинирам с шапка с козирка и черни кубинки.

Бийни


River Island - 12 паунда от тук>>>

Макар че имам вече 3, реших да си добавя още една шапка-чорап, която да нахлузвам на главата си, ако чувствам, че нещо липсва във визията ми. А точно черно ми липсваше в колекцията. Срамота!

Джулия Д.

Моите топ 3 неща, които са ми важни в есента, са:

Бейзболно яке Opening Ceremony

Освен че е моден must have за следващия сезон, бейзболното яке има страхотен унисекс чар, а е и най-добър приятел на скини дънките. Чудесен плюс: определено топли.


Opening Ceremony - 315 паунда от тук>>>

Кецове с черепчета GIENCHI

Много готини и пънк, както повеляват зимните трендове. Имат типичната за Converse форма, която пасва добре на почти всеки крак, а черепчетата са свежа алтернатива на капсите и бодлите, които се носят масово напоследък.


GIENCHI - 420 паунда от тук>>>

Новото ухание на Armani-„Si”

Не само защото рекламно лице е Кейт Бланшет, която е известна с изтънчения си вкус, парфюмът е попадение за по-студените месеци. Топъл, дървесен и много женствен аромат, обожаваме нотките на пачули и ванилия.




Дафна С.


Alexander Wang, 1 225 лв. от тук>>>

Традиционно за себе си започвам с чантата. Обичам семплите модели, нещо в които те кара да ги погледнеш отново... и да се влюбиш. Като тази черна кожа, любезно подредена в геометрична форма и старателно обкантена с ръбчета в цвят розово злато.

За по-здраво, разбира се. Да знам, че в нея мога да мъкна безжалостно буквално всичко – от огромния скицник, вечно подмотаващия се сноп моливчета и маркерчета... до пресни плодове и други находки.


Regulation by Yohji Yamamoto, 495 долара от тук>>>

Винаги е добре да имаме нещо японско в гардероба си. Не заради самата идея, а защото си струва. Небрежна елегантност плюс комфорт и лукс на квадрат е формула, която винаги работи и ще продължава да работи. А панталоните от черно жарсе с ниско дъно по принцип са замислени за мъже, но това само ги прави още по-привлекателни за носене и безброй силни комбинации. Regulation by Yohji Yamamoto му е майката. Или, извинете, таткото.


Delfina Delettrez, 375 долара от тук>>>

Ако някой ми предложи брак с пръстен, няма шанс. Но гривната на Delfina Delettrez  приемам изцяло... без женитбата. Както и повечето бижута на дъщерята на Фенди, и тук нямат значение колекцията и сезонът. Можем спокойно да сложим това бижу от черна гума, най-благородни метали и перла в графа „покачващи стойността с времето си”. Просто защото двете емайлирани вътрешни фасети ще продължават да ни пренасят в огледалния свят, без проблем, по всяко време.

Пола П.

Обувки Simone Rocha


Simone Rocha, 945 долара от тук>>>

От бледата, млечно розова лачена кожа, през супер стилната тънка платформа в 2 цвята, до прозрачния 5 сантиметров ток– всеки детайл на тези оксфордки е изпипан до съвършенство. Ниски и удобни, те са идеални за дълги разходки и ще добавят щипка момчешки шик в градската ни визия.

Рокля – пуловер McQ



Alexander Mc Queen, 280 евро от тук>>>

Цвят с дъх на червено вино и свободно реещи се птички в мек, удобен пуловер. А всъщност той е рокля. И е супер функционална. Можем да я носим с дънки и черни кубинки или да покажем хубави крака само с чифт високи, секси обувки. Определено си заслужава вниманието.

Блейзър Stella McCartney



Stella McCartney, 1 220 паунда от тук>>>

Дългият, черен блейзър е абсолютен must-have за есента. А този minimal чаровник на Stella McCartney сякаш ни проговори от монитора и ни намигна със златните си копчета, чинно подредени в 2 редици. Супер шик и вълнен, блейзърът притежава всички качества да се превърне в основната ни връхна дреха в прохладните есенни дни.

Изборът на редакторите е труден, но сладък, защото Еспресо-то на Tchibo е по-изтънчено, наситено и вкусно от всяко друго!


 

More Shopping