Следва

Петъчна доза СЕКС: Момчетата в новите рекламни кампании

Крадем визии! Този път са 3, и трите от топ модни редактори

Факт е, че дори и да не ни се иска безспорно и сляпо да се доверяваме на модните редактори на големите списания...

All fashion преди 10 години

Факт е, че дори и да не ни се иска безспорно и сляпо да се доверяваме на модните редактори на големите списания като Vogue, Elle, Harper’s Bazaar, W magazine и т.н., често ни се случва да пожелаваме да сме като тях, поради един простичък факт. Тези жени го умеят добре, твърде добре, и обличането, и съчетаването, и излъчването, и моментът на изненада и всички други условия на стиловия успех.

Те не само умеят да подбират идеалните трендове и хитовите дрехи, аксесоари и прочие за сезона, но и ги носят върху себе си с удивително удобство, майсторство, харизма, по възможно най-оригиналния и иновативен начин.

Днес, в новата ни рубрика Крадем визии! ви представяме три различни избора в есенното облекло, които бихме, и дори вече започнахме работа по това, изкопирали от глава до пети. Избрахме за старт три от любимите ни модни редакторки, утвърдени, силни и безгрешни, за които вече сме свикнали на модните седмици да са толкова интересни, колкото и самите нови колекции на топ дизайнерите. А понякога и повече.

Мирослава Дума (OK, Harper's Bazaar, Buro24/7), Анна дело Русо (Vogue Япония) и Джована Баталия (W, L'Uomo Vogue) и как откраднахме визиите им - в галерията горе>>
 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.