Следва

Великолепната седморка

Една нощ с Мадона

Усърдните слухове, че бракът на Мадона и режисьора Гай Ричи е пред „фалит” може да се окажат верни. Клюката разказва, че тя вече...

Лица преди 15 години

Усърдните слухове, че бракът на Мадона и режисьора Гай Ричи е пред „фалит” може да се окажат верни. Клюката разказва, че тя вече се е сврързала с адвоката по бракоразводни дела на самия Принц Чарлз.



И докато Гай Ричи се опитва да спаси брака си, пресата зад океана бълва информация за срещите на Мадона с красивия играч на New York Yankees Алекс Родригез.
Бейзбол звездата присъствал на концерт на Мадона на 30 Април, след което се забавлявали заедно в The Box, Мадона връща жеста на 22 Юни, като сяда в ложите, за да гледа мач на New York Yankee, заедно със своите синове.

В последно време колата на тъмнокожия красавец често оставала, паркирана пред апартамента на Мадж до късно след полунощ. Родригез е женен и има 3 годишна дъщеря, но двуминутно браузване в интернет показа, че през последните години не е най-верният човек на света.



Преди два дни излезе друга още по-впечатляваща новина за кралицата и най-известният в момента хип-хоп изпълнител Lil Wayne, които се срещали тайно. Песента му Lilipop, нашумяла в момента, е потресаваща, но татуираното тяло на певеца може да си струва.

More from View Sofia

More Лица