Следва

Mad secret - Анелия

Радио Фреш! Отново на турне

За втора поредна година най-голямото музикално радио на България ще обиколи страната! Благодарение на подкрепата...

Events преди 15 години

За втора поредна година най-голямото музикално радио на България ще обиколи страната! Благодарение на подкрепата от страна на козметичната марка Garnier и слънцезащитната й серия Ambre Solaire, след миналогодишния дебют на Fresh! Road Show, и тази година, радио Фреш отново ще зарадва многобройните си фенове!

Турнето „Fresh&Garnier – Свежи под слънцето”, ще премине през девет от най-големите градове на страната, като във всеки ще има концерт на новите звезди на България от Music Idol 2: Тома, Денислав, Нора, Пламена и Мария!

Огромна и луксозна музикална сцена ще се движи на колела и ще спира в Плевен, Велико Търново, Варна, Бургас, Приморско, Несебър, Стара Загора, Пловдив и София!

Купонът с Фреш водещи и български идоли ще премине под мотото „НЕКА ТОВА ЛЯТО БЪДЕМ СВЕЖИ ПОД СЛЪНЦЕТО”!

Изненадите все още се пазят в тайна. От медията обещават незабравими емоции, много музика на живо, награди и изненади.

More from View Sofia

More Events

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 1 седмица

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 1 седмица

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?