Следва

Руско великолепие в японския Vogue

Перфектното кожено яке на Saint Laurent и чудесните му звездни стилови интерпретации

Ловът за перфектното кожено яке никога не свършва, но изглежда, че YSL е успял да създаде модел, който...

All fashion преди 10 години

Еди Слиман е пресъздал оригиналния модел на типичното рокерско яке, което е задължителен елемент от гардероба на всеки (подобно на тартана и клиновете), независимо от пола. Много известни лица, сред които момичето-кампания Скай Ферейра, модната икона Кейт Мос и Клои Мориц са били забелязани да носят творението от кожа на Слиман, което потвърждава статуса му на must have. Но не само момичетата си падат по класическия рокерски модел: съпругът на Кейт, Джейми Хинс, сексапилният певец Адам Ливайн и Джаред Лето също са негови горди притежатели.

Виж още в Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица>>


Кейт Мос


Скай Ферейра


Риана


Клои Мориц


Адам Ливайн


Клои Мориц


Джейми Хинс


Джаред Лето


Джоан Джет


Йоко Оно
 

More from View Sofia

We Love: Кейт Мос е новото лице на SKIMS

All fashion преди 2 години

Разходка - находка! Ким и Кейт се срещат в Рим преди няколко седмици (Четете още: Sexy: Ким Кардашян в бяла дантела на посещение във Ватикана), а днес супермоделът вече е със своя кампания за скулптуриращия бранд за бельо, показваме: 

Провокацията Риана: за децата, мъжа и страховете

Celebrities преди 1 седмица

Риана е на корицата на новия брой на списание Interview - сърдита монахиня с много начервени устни и много насинени клепачи - провокация на макс, придружена от интервю на звездата с бившия й стилист Мел Отенберг. Певицата говори за отглеждането на деца, отношенията с A$AP Rocky и плановете за пластични операции.  

Party Time: Ким Кардашян в "крокодил", Риана в кожи - рожденият ден на Александър Арно

Celebrities преди 11 месеца

В култов нюйоркски ресторант в нощта на 5 май се проведе ЧРД партито на Александър Арно, 31, синът на Бернар Арно, собственик на LVMH и един от най-богатите хора на пхланетата. По повода на едно място се събраха Риана и Ким Кардашян, наред с останалите звездни поканени  

More All fashion