Следва

Haute Halloween със зловещите бижута на Хайди Гарднър

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

Чудният декемврийски...

All fashion преди 10 години

Леа Сейду и Адел Ексаркополус са главните действащи лица в пролетно-лятната рекламна кампания на Miu Miu

Двете актриси, които са и пълнокръвни парижанки, са новите лица в последната рекламна кампания на италианския бранд Miu Miu. 19-годишната Адел все още няма опит в модния бранш, но за сметка на това колежката й Леа има зад гърба си солиден бекграунд, който включва дори полугола фотосесия за American Apparel. Но лицето й стана наистина символично като главна действаща героиня за рекламната кампания на аромата на Prada Candy. Двете красиви млади звезди са и новите надежди на европейското кино, след като получиха одобрението на Кан с главните си роли във филма на френско-тунизийския режисьор Абделатиф Кешиш "Животът на Адел", спечелил тазгодишната "Златна палма".

А коментарът от Miu Miu относно кампанията: „Пет флиртуващи композиции улавят тяхното взаимодействие с камерата. Момичешкият стайлинг и бебешко розовият фон омекотяват еротичното присъствие на двете актриси”.

Виж тук>>

Блясък от Dior, или „Dior Glamour” на книжния пазар



Благодарение на новото четиво, обогатено с фотографии на Марк Шоу, ще можем да надникнем зад завесата, наречена «Божественият Век на Dior”. От 1952 до 1962, в продължение на десет години Шоу е работил отблизо за модната къща, а резултатите са прекрасни фотографии на разкошни бални рокли, будоарни снимки на известни актриси, както и много други.

Оригиналното заглавие на книгата е „Dior Glamour”, а четивото разказва същинска модна приказка в рамките на 130 божествени кадри. Само за ценители, книгата ще бъде официално на книжния пазар от 6 ноември.

Виж тук>>

Перфектното кожено яке на Saint Laurent и чудесните му звездни стилови интерпретации


Клои Мориц


Йоко Оно 

Ловът за перфектното кожено яке никога не свършва, но изглежда, че YSL е успял да създаде модел, който звездите буквално обожават (включително и ние). От Риана до Кейт Мос, всички носят байкърския модел от кожа на Saint Laurent.

Еди Слиман е пресъздал оригиналния модел на типичното рокерско яке, което е задължителен елемент от гардероба на всеки (подобно на тартана и клиновете), независимо от пола. Много известни личности, сред които момичето-кампания Скай Ферейра, модната икона Кейт Мос и Клои Мориц са били забелязани да носят творението от кожа на Слиман, което потвърждава статуса му на must have. Но не само момичетата си падат по класическия рокерски модел: съпругът на Кейт, Джейми Хинс, сексапилният певец Адам Ливайн и Джаред Лето също са негови горди притежатели.

Виж всички снимки тук>>

Жизел Бюндхен на корицата на ноемврийския брой на Vogue Франция



Едно много добро френско превъплъщение на Жизел Бюндхен за първия зимен брой на Vogue Париж тази година. Популярната бразилка носи сребристо сиво сако от туид, а в допълнение стилизираната на едри вълни златно руса коса и мекият, но блестящ с металически нюанси грим напомнят на елегантността на 60-те и недостижимите френски кино звезди оттогава.

Очакваме с нетърпение да зърнем кадрите от фотосесията на Жизел, която е изключителна пред обективите на фотографския тим Inez & Vinoodh.

Руско великолепие в японския Vogue



Като „Зимна принцеса” е озаглавен чудният декемврийски едиториъл в японското издание на Vogue, в който пръст има и Анна дело Русо като негов моден директор, а сладката матрьошка е Линдзи Уиксън, пренесена от страната на неограничените възможности в страната на магическата реалност и приказните зими, преоблечена в най-великолепни дрехи от Dolce & Gabbana и Louis Vuitton. Стилист е Джована Баталия, фотограф е Ема Съмъртън, а цялата сесия е в концепцията на познатата руска пищност сред белоснежния пейзаж.

Кукленско красиво, изумителен стилистичен талант!

Виж всички снимки тук>>
 

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 1 ден

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.