Следва

През седмицата ще видим още

Поли Генова окървави сцената и спечели публиката

Водещите на МУЗИКАЛНА АКАДЕМИЯ Иван и Андрей се появиха на сцената с вапмипирски зъби и...

Music преди 10 години

Водещите на МУЗИКАЛНА АКАДЕМИЯ Иван и Андрей се появиха на сцената с вапмипирски зъби и покрити в паяжини като се съживиха от ковчежи. Така те откриха вечерта на Хелоуин шоуто, в която всички звезди вампирясаха.

Поли Генова за пореден път бе класирана от зрителите за №1 артист на вечерта с над 18% от вота. Освен перфектното изпълнение на песента на Lana Del Rey - Summertime Sadness, тя спечели публиката и с зашеметяваща хореография. Сцената потъмня от течащата кръв на балета, в която Поли се потопи с глас, присъствие и танц. Журто и публиката бяха на крака.



Зрителите изпратиха на елиминации Прея като за нея гласуваха само 4,79%. Парчето “Skin” на Carmen Queasy според журито е трудно за пеене. Освен това Прея трябва да представи две роли едновременно. Гримът с две различни очи бе атрактивен, но не й помогна, тъй като се оказа, че Прея не вижда с бялото око , заради лещата. Тя избра за свой конкурент Калки като хитро приложи неговия трик и го номинира с думите “Избирам Калки, защото пя най-добре”.

Калки сподели, че хората трябва да имат респект към извънземните сили. След като изпълни парчето на Alice Cooper – Poison той отпи от шише с отрова и умря на сцената, но това се случи чак след като чу от журито думите, че най-доброто изпълнение за вечерта.


Етиен Леви, Калки, Прея

Журито номинира за елиминации Етиен Леви, който на Хелоуин се срещна с най-големия исторически страх на един евреин и влезна в ролята на нацист. Той коментира, че в нощта на злите духове трябва да изгоним злото и да приемем доброто в нашите сърца. За изпълнението на парчето на Ахат “Черната овца” Фънки го подкрепи с думите: ”Ти си великолепен и униформата ти стои страхотно”, но явно другите трима от журито бяха на различно мнение и Етиен ще се бори за оставане в шоуто.

Мария Драгнева се яви преобразена в лошата вещица с черна коса, златиста кожа и заобиколена от призраци за изпълнението на Beyonce - Sweet Dreams .

Георги сложи маската на жокера и тя го преобрази от стеснително и объркано момче в наперен артист при изпълнението на песента на Seal “Kiss from a Rose”.

Дичо се появи на сцената обут в кубинките на Мариана Попова и сподели, че в нощта на Вси Светии най-много се страхува от Калки, който хърка зловещо. Дичо изпълни “Червило” на Дони и Момчил и както винаги бе аплодиран.



Сантра направи най-смелото изпълнение за вечерта и пя и танцува парчето на Michael Jackson - Thriller. Журито бе добронамерено и коментира, че академията е място, на което трябва да се опитват нови неща.



Кичка Бодурова не изневери на себе си и пя своята песен “Карнавал”. Сценографията на “Вавилон” шоу и личен стайлинг с нокти, които дерат кожи, тя спечели втора позиция от зрителския вот, което бе една от изненадите на вечерта. Фънки шеговито коментира, че не е чул нищо от песента, защото е бил зает да гледа сексапилните момичета –танцьорки. Дори единствената дама в журито Люси Дяковска, каза, че ще й се карат вкъщи, защото е слушала много разсеяно, но гледала много внимателно пищното шоу.



Стенли се появи на сцената с дъщеря си Никол и изпя песента на Атлас “Сляпо момиче”. Никол каза, че той се справя много добре и тя много се гордее с него.

За първи път от началото на МУЗИКАЛНА АКАДЕМИЯ звездите пяха заедно песента от филма “Ловци на Духове” като не се делиха на групи. Репетициите искрено ги забавляваха и това бе една от най-приятните им емоции и задачи от живота в академията.

Кой ще напусне МУЗИКАЛНА АКАДЕМИЯ и кой ще продължи битката за 100 000 лева предстои да видим в ефира на TV7

More from View Sofia

More Music