Следва

Пуловерите на есента - 50 достъпни модела

Потвърдено - Гескиер е новият креативен директор на Louis Vutton

Новината за напускането на Марк Джейкъбс след 16 години работа в Louis Vutton роди много предположения за негов...

All fashion преди 10 години

Новината за напускането на Марк Джейкъбс след 16 години работа в Louis Vutton роди много предположения за негов заместник, но често се повтаряше едно име. И ръководството на френския бранд го потвърди снощи. На мястото на американския дизайнер като криейтив директор на модната къща Louis Vuitton застава Никола Гескиер.

След отеглянето си от Balenciaga, където дълги години се справяше блестящо като дизайнер, Гескиер отново ще има широко поле за действие, за да демонстрира способностите си. Още през април в интервю за списание System талантливият творец сподели, че се чувства сякаш започва нова глава в кариерата си.


Balenciaga есен-зима 2012, Balenciaga пролет-лято 2012, Balenciaga есен-зима 2012


Balenciaga пролет-лято 2012, пролет-лято 2013, есен-зима 2010

Никола Гескиер, който облича известни жени от поколението на Кристен Стюарт до утвърдени вече кино звезди като Джулиан Мур, стартира кариерата си като асистент в Jean-Paul Gaultier за периода 1990-1992, а след това се захваща с дизайна на плетива за Pôles. Малко по-късно започва и кариерата му в Balenciaga, после и сериозното му влияние на азиатския пазар, когато е едва на 25. 15 години по-късно е начело на LV.

Кристен Стюарт, която е и лице на парфюма на Balenciaga Florabotanica, неведнъж е споделяла, че Никола е успял да промени отношението й към модата. По време на онлайн интервю, докато тече кампанията на аромата, актрисата споделя: „Той действително е един от малкото хора в модния свят, които ме карат да се чувствам така, сякаш работя с директор. Неговата креативност е изключително импулсивна. Модата може да бъде доста повърхностна, но той съумява да направи истинско шоу, сякаш гледаш филм”.
 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 1 ден

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.