Следва

Кампаниите: Prada круиз 2014

Новите лица на модата: Шарлот Фрий

Виждаме я редовно в рекламните кампании на WildFox, Forever 21, H&M, а в момента е...

All fashion преди 10 години

Ако това име ви говори нещо, значи сте от стриктно следящите модните течения хора. Но ако не сте наясно коя е Шарлот Фрий, ще ви подскажем, че моделът е известна като „момичето с розовата коса”.
Виждаме я редовно в рекламните кампании на WildFox, Forever 21, H&M, а в момента е рекламно лице и на козметичния кампания Maybelline.

Моделът е често сравнявана с Кейт Мос, заради ръста си, който е само 1 и 70, и заради особените и черти, които й позволяват умело да се транформира от кокетка в рокаджийка и после светкавично в много елегантна жена.

Шарлът стартира кариерата си по време на седмиците на модата през 2011/2012 и оттогава редовно я виждаме в най-разнообразни превъплащения, които хамелеонски й отиват. От Vivian Westwood до Marchesa, Фрий пленява на ред - всеки дизайнер и всеки стилист - с ярката си коса и кукленско лице.



Изглежда че розовата коса на Шарлът вместо да я лимитира, я е превърла в „must-have-model”. Любимото лице за снимане на Тери Ричардсън доказва, че модният бранш се е променил и нестандартната визия не само не отблъсква, а напротив - насърчава и вдъхновява редактори, дизайнери и стилисти.



Шарлот Фрий със сигурност е представителна извадка на новата генерация красавици, връхлетели модната индустрия, в това число Джорджия Мей Джагър, Скай Ферейра, Кара Делевин и др.

И ние много я харесваме. Всъщност още от времето когато беше с лилава коса, едно 2 години назад.










 

More All fashion