Следва

Звезди на партито на Тилда Суинтън в Ню Йорк

Наталия Водянова с четвърто бебе

Тази сутрин в пресата зациркулира новината, че Наталия Водянова чака четвърто си дете, и докато...

Други преди 10 години

Тази сутрин в пресата зациркулира новината, че Наталия Водянова чака четвърто си дете, и докато публиката оживено стартира конспирации относно е ли вярно това или не е, дойде официалното потвърждение от самия модел.

На страницата си във Facebook Наталия публикува обръщение към годеника си Антоан Арно, допълвайки неговия личен коментар:

Това е съобщение от нашия бъдещ татко за голямата новина!!! В него е отговорът на негласния въпрос на много мои приятели и колеги, защо в последно време съм принудена да отклонявам техните покани и предложения.

Много съм благодарна на моите момичета от фондацията, както и на всички близки за търпението и разбирането в тези първи месеци на бременността.

Особено благодарна съм на онези, които не знаеха за моето положение. Един наш сътрудник (разбира се, мъж), който понякога ме кара до вкъщи, още през септември се оплакал на асистентката ми, че Наталия е в "нервен срив" заради това, че докато е в автомобила, яде през цялото време!

Очакваме новото попълнение през май следващата година, и всички близки много се вълнуват.


Бъдещият татко, милиардерът Антоан Арно, също не крие емоциите си:

Толкова силно искахме да подарим братче или сестричка на трите прекрасни деца на Наталия, и ето, нашето желание се изпълни!

През следващата година ще ни се роди дете!!! Четвърто за Наталия, но първо за мен... Това определено си е стрес! През първите три месеца тя много се уморяваше, но сега всичко е нормално.

Надявам се, че момчето или момичето ще унаследи външността на мама (и доброто й сърце!), а от татко ще вземе чувството за хумор. Само, моля ви, да не е обратното!!!

С четвъртото си детенце Наталия Водянова ще се изравни с чудесния манекенски рекорд от четири рожби, който държи нашата прекрасна Ирена Милянкова.

Желаем на родителите късмет!








 

More Други