Следва

Съвместeн концерт на Del Padre с Роберто Кинтеро и Хуан Гарсия Ерерос -„Снежната Сова”

Актьорите от ХОБИТ: ПУЩИНАКЪТ НА СМОГ представиха ново видео от филма на глобална фен среща вчера

Глобалното събитие, на което актьорите от епичното приключение ХОБИТ: ПУЩИНАКЪТ НА СМОГ и режисьора Питър Джаксън се срещнаха с фенове и представиха разширено видео съдържание от дългоочаквания филм

Movies & TV преди 10 години

Глобалното събитие, на което актьорите от епичното приключение ХОБИТ: ПУЩИНАКЪТ НА СМОГ и режисьора Питър Джаксън се срещнаха с фенове и представиха разширено видео съдържание от дългоочаквания филм, се проведе миналата нощ, паралелно в четири различни града – Ню Йорк, Лондон, Лос Анджелис и Уелингтън, Нова Зеландия. Българските зрители имаха шанса да го гледат на живо в www.Inews.bg, където все още може да се види запис от събитието.

По време на фен срещата беше показан за първи път нов видео блог със сцени „зад кадър“ от заснемането на продукцията, както и непоказвана сцена от „Хобит: Неочаквано пътешествие“, която е отпаднала от филма, но ще влезе в специална колекционерска серия BlueRay.

Водещият Андерсън Купър от CNN посрещна в Ню Йорк Ричард Армитидж (Торин Дъбощит) и Орландо Блум, който се завръща в ролята на Леголас от трилогията „Властелинът на пръстените“. Еванджелин Лили, която се присъедини към екипа на филма в ролята на елфа воин Тауриел се включи в събитието на живо от Лос Анджелис, а от Лондон на линия бяха Лий Пейс, (елфският крал Трандуил), Люк Еванс (Бард Стрелеца) и Анди Серкис (легендарния Ам-Гъл). От Уелингтън, Нова Зеландия към събитието ще се присъедини и отличения с „Оскар“ режисьор на трилогията „Хобит“ Питър Джаксън.

С приповдигнато настоение, сред аплодисменти и разменяйки си духовити шеги чрез сателитната видеовръзка, актьорите от ХОБИТ: ПУЩИНАКЪТ НА СМОГ отговриха на въпроси на феновете в залите и в социалните мрежи.
Облечен, както сам се изрази, „в костюм на режисьор на Хобит“ и без обувки, Питър Джаксън предизвика закачливия коментар на Еванджели Лили, че „прави това събитие като истински шеф“. От Лос Анджелис актрисата, която ще видим като Тауриел призна пред феновете, че преди да влезе в ролята си, умишлено не е гледала „Властелинът на пръстените“, за да не се влияе от великолепните изпълнения на Кейт Бланшет и Ив Тейлър. Гороинята, която я е вдъхновявала за ролята е всъщност ... феята Камбанка, защото „тя е малка, дръзка фея, нежна и симпатична, но е и буйна, може да бъде гадничка и всъщносът не бихте искали да сте й враг. Също и двете се стрелкаме във въздуха“.

От Ню Йорк Орландо Блум не остана извън шеговития тон споделяйки, че първото, което си е помислил когато са му предложили след 10 години отново да изиграе Леголас е „дали костюмът на Леги (както сам мило нарича героя си) все още ми става“. В ХОБИТ: ПУЩИНАКЪТ НА СМОГ Леголас е 60 години по-млад, отколкото във „Властелинът на пръстените“, а по думите на Блум „това е само миг в живота на един елф.“ За всеобща радост на феновете и в живота 10 години могат да бъдат като миг, в който костюмът на елф все още е по мярка на Орландо Блум.

С риск да разкрие част от историята, седящият до Блум Ричард Армитидж, когото ще видим отново в ролята на Торин Дъбощит, сподели любимата си реплика от ХОБИТ: ПУЩИНАКЪТ НА СМОГ, която Блум, а и всички в залата, намериха за „много секси“: „Ако всичко трябва да свърши в пламъци, тогава ще горим заедно.“

От Лондон Люк Еванс развесели феновете, като разказа как се е научил да борави с огромния лък, прославил героят му Бард Стрелеца е: „Беше трудо, защото лъкът е по-голям от мен, а трябваше да тичам по покриви с него, но свикнах. Малко хора знаят, но в началото държах лъка наобратно. Но... нека ви успокоя, че сега вече го държа правилно.“

Отново в Уелингтън при Питър Джаксън, всички зрители в кино залите и пред компютрите най-после видяха непоказваното, разширено видео от ХОБИТ: ПУЩИНАКЪТ НА СМОГ - втория филм от трилогията „Хобит“, в който действието се развива в Средната земя 60 години преди събитията във „Властелинът на пръстените“. Оцелели след началото на тяхното неочаквано пътешествие, членовете на Дружината поемат на изток, срещайки по пътя си човека-мечка Беорн и рояк от гигантски паяци в коварните гори на Мраколес. Измъкнали се от хватката на Горските елфи, джуджетата продължават пътешествието към Езерния град и крайната си цел - Самотната планина. Там те ще трябва да се изправят пред създание, по-страховито от всички, които са срещали досега - Дракона Смог. Той ще подложи на проверка не само запасите от смелостта им, но и пределите на тяхното приятелство, и мъдростта, придобита по изминатия тежък път.

Заедно с новите фигури в ХОБИТ: ПУЩИНАКЪТ НА СМОГ – Еванджелин Лили, Люк Еванс, Бенедикт Къмбърбач и Стивън Фрай, ще видим отново Орландо Блум, Мартин Фрийман, Иън Маккелън, Кейт Бланшет, Анди Съркис, Хюго Уийвинг, Ричард Армитидж и други актьори, които участваха в „Хобит: Неочаквано пътешествие“.

ХОБИТ: ПУЩИНАКЪТ НА СМОГ е с българска и световна премиера 13 декември 2013 г., в кината на 3D, IMAX 3D, HFR и най-новия, революционен формат 4DX. Последният филм от трилогията - „Хобит: Дотам и обратно“ се очаква по кината на 17 декември 2014 г.








 

More from View Sofia

More Movies & TV