Следва

Meadham Kirchhoff с колекция за Topshop

Б като Библия, Б като Блог

Има вечни неща, неповторими по елегантност, и умението да ги превръщаш в свой личен стил е талантът, който...

All fashion преди 10 години

Леснотата на basic нещата

Има вечни неща, неповторими по елегантност, и умението да ги превръщаш в свой личен стил е талантът, който всеки би искал да притежава.

Един много красив с леснотата си аутфит, съставен само от базови неща. Просто едно сако, един топ с дантелено деколте, една пола, един чифт боти. Да не забравяме и червеното червило и класическия Wayfarer на главата.








adenorah.com

Earspiration







Много харесваме странните бижута, красиви рожби на фантазията на някой умеещ човек. 

afterdrk.com

Черно-бял ремикс





Като стар филм, като негатив, като стария албум от випуска на мама. Ефектът не черно-бялото е релаксиращ за очите и през филтъра му всички е далеч по-елегантно. 

lookdepernille.com


Размерът няма значение





В подкрепа на любовта ни към творческите неща идва този страшно готин пръстен, приличаш на катинар, който с болт и гайка се затяга на желания пръст, без значение от размера, точно толкова, колкото има нужда.

Всъщност това не е точно пръстен, а истински болт и гайка, но дизайнът му на несъвършено и семпло бижу е истинско вдъхновение за креативни хора като дамата минималист от Love Aesthetic.

love-aesthetics.blogspot.com

Тръгваме от ботите и свършваме с палтото















Един ансамбъл, вдъхновен от чифт боти, прочутите Sussana на Chloe, истински бестселър от два сезона насам.

В цвят на розова пудра, ТЕ, ботите до глезена със силно разпознаваем дизайн, създават тази визия от нюанси - бледорозово и тъмносиньо се съчетават така добре, сякаш са били родени едно за друго.

modejunkie.com
 

More All fashion