Следва

Double Trouble - Широкият кожен панталон

Meadham Kirchhoff с колекция за Topshop

За втори път дизайнерският дует Meadham Kirchhoff ще шества в Topshop, като този път за...

All fashion преди 10 години

За втори път дизайнерският дует Meadham Kirchhoff ще шества в Topshop, като този път за вдъхновение на колекцията е послужил глем-рокът.

Новата колаборация обещава да е доста интересна - Едуард Мидхам и Бенджамин Кирчхоф от прочутата двойка ще създадат 80 различни дрехи и аксесоари, инспирирани от идеите на глем-рока и Мерилин Менсън. Условното наименование на колекцията - The Cherrys - е в чест на измислена музикална група.

Дуото вече си сътрудничи с ритейлъра през 2010 година. Тогава те направиха една неголяма, но много женствена и обратното на банална колекция от малки рокли, сака и пуловери, украсени с пайети и ламе, която толкова бързо свърши, че остави стотици жени и момичета искрено разочаровани. Сега дизайнерите се връщат на витрините на прочутата верига с далеч по-сериозен асортимент. Плодовете на съвместния труд на Topshop и Meadham Kirchhoff ще са в продажба от 21 ноември.

Междувременно се натъкнахме на интересно наблюдение на колегите: предишните партньори на Topshop, J.W. Anderson и Christopher Kane неотдавна получиха солидна порция инвестиции от крупни френски конгломерати. Дали тази тенденция няма да обхване и Meadham Kirchhoff, дето се казва, веднага след премиерата?

Предстои да установим.


Meadham Kirchhoff пролет-лято 2014


Рекламната кампания Meadham Kirchhoff за Topshop пролет-лято 2011
 

More All fashion